Taylor Swift: Η συλλογή των βραβείων και η ασταμάτητη δόξα

Η λαμπερή Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα, απέσπασε τα βραβεία καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας, καλύτερης σκηνικής παρουσίας και καλύτερης εμφάνισης.

Taylor Swift: Η συλλογή των βραβείων και η ασταμάτητη δόξα

Δεν έχει πατήσει καν τα 23 της χρόνια, αλλά η συλλογή των βραβείων της αριθμεί ακριβώς τη διπλή της ηλικία. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country-pop, μαζί με τα 3 βραβεία που πήρε την Κυριακή 11/11 στη Φρανκφούρτη στη μεγαλύτερη γιορτή της ευρωπαϊκής μουσικής (βραβεία MTV) ανέβασε τον αριθμό τους στα 46!

Η λαμπερή Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα, απέσπασε τα βραβεία καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας, καλύτερης σκηνικής παρουσίας και καλύτερης εμφάνισης.

Ο ενθουσιασμός της ήταν ασυγκράτητος για το πρώτο της Ευρωπαϊκό βραβείο, ευχαριστώντας συνεχώς τους Ευρωπαίους θαυμαστές της.

Εκτός αυτού, η Swift είναι πολυεκατομμυριούχος, εφόσον πουλάει εκατομμύρια αντίτυπα σε Ευρώπη και Αμερική και ο σάλος γύρω από το όνομά της παραμένει αμετάβλητος.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν συμμερίζονται την επιτυχία της, θεωρώντας τα τραγούδια και τη φωνή της αρκετά μέτρια, σε σχέση με την τεράστια επιτυχία της.

Ο υπερτονισμένος άξονας 5ου – 11ου οίκου στον ωροσκόπιό της, εξηγεί απόλυτα αυτή την επιτυχία, αλλά και τις οικονομικές απολαβές που τη συνοδεύουν.

Με 5 πλανήτες στον 5ο οίκο (Ήλιο, Ερμή, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα) η σχέση με την τέχνη αποκτά λατρευτικές προεκτάσεις, που η σύνοδος Σελήνης – Δία απέναντι στον 11ο οίκο, τις κάνει να μοιάζουν με θεϊκές παρεμβάσεις εύνοιας και τύχης.

Με τη σύνοδο αυτή και τη Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Πλούτωνα από τον Σκορπιό, έχει μεγάλη επίδραση στις μάζες, γεγονός που εξηγεί την ιδιαίτερη και συνεχή προτίμηση των κριτικών στα βραβεία που κερδίζει.

Όσο για τα αστρονομικά ποσά που έχει λάβει, ο κυβερνήτης του δεύτερου οίκου (Ερμής), βρίσκεται σε σύνοδο (στον 5ο οίκο) με τον κυβερνήτη του 8ου οίκου (Ποσειδώνας), οίκων που σχετίζονται με τις οικονομικές απολαβές. Η αντίθεση της συνόδου Ερμή – Ποσειδώνα με τον Δία, είναι αυτή που τις μετατρέπει σε υπέρογκες.

Αντίθετα, η φτώχεια της προσωπικής της ζωής στην οποία ακόμα δεν έχει βρει την αγάπη όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Us Weekly», οφείλεται και αυτή στις όψεις αντίθεσης των πλανητών του 5ου οίκου με τους πλανήτες του 11ου, έλκοντας πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι αδυνατούν να τη θαυμάσουν περισσότερο.

Η παρουσία όμως του κυβερνήτη του ωροσκόπου της και του 7ου οίκου (γάμου και συνεργασιών) στον 5ο οίκο, υπόσχεται να συμπληρώσει εντυπωσιακά το συναισθηματικό της κενό.

Η Taylor Swift πρόκειται να συμμετάσχει στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, στην Times Square της Νέας Υόρκης στις 31/12, τραγουδώντας λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Το σίγουρο είναι πως η ιδιαίτερα ακτινοβόλα και όμορφη παρουσία της, που συμβάλει στην επιτυχία της μαζί με την πρωτότυπη φωνή της, απέχουν πολύ από τα κοινότυπα τραγούδια της, που βραβεύονται το ένα μετά το άλλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved