Barbie Thomas: Η 37χρονη body-builder χωρίς χέρια

Μπορεί να έχασε και τα δυο της χέρια όταν ήταν μόλις 2 ετών, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Barbie Thomas: Η 37χρονη body-builder χωρίς χέρια

Η Barbie Thomas κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα bodybuilding NPC Junior USA, κάνοντας το πλήθος των θεατών να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

Η 37χρονη body-builder, είναι μητέρα δυο παιδιών και μπορεί να κάνει ότι κάνει ένας μέσος άνθρωπος με τη διαφορά ότι η ίδια χρησιμοποιεί τα πόδια της. Για παράδειγμα, πλένει τα δόντια της, μαγειρεύει, βγάζει το γάλα από το ψυγείο, στέλνει γραπτά μηνύματα, βάζει μέικ απ και οδηγεί!

Η ίδια τονίζει "θα έλεγα στον καθένα ότι μπορεί να πετύχει ότι βάλει στο μυαλό του".

Η Thomas έχει παντρευτεί τρεις φορές, έχει χωρίσει, μεγαλώνει μόνη της τους δυο γιους της και ξεκίνησε το bodybuilding το 2003.

Όταν έπαθε το ατύχημα, σε ηλικία 2 ετών, οι γιατροί είχαν πει ότι δε θα ζούσε και αν τελικά τα κατάφερνε θα ήταν σίγορα φυτό. Η ίδια λέει: "Ο Θεός είχε άλλα σχέδια για μένα, είμαι ζωντανή, υγιής και καλά".

Όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά φτάνει το σώμα της στα όρια, παίζοντας ποδόσφαιρο, κολυμπώντας και χορεύοντας εκτός από τις προπονήσεις για το bodybuilding.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved