Julia Roberts και Danny Moder: Οι μαύρες μέρες της ανασφαλούς Σκορπίνας

Oι τίτλοι των εφημερίδων του ξένου τύπου μας ενημερώνουν πως το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο

Julia Roberts και Danny Moder: Οι μαύρες μέρες της ανασφαλούς Σκορπίνας

12 χρόνια γάμου και τρία παιδιά μετράει η σχέση της διάσημης ηθοποιού με τον Υδροχόο σύντροφό της Danny Moder.
Σε αυτά τα χρόνια βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα, που ακόμα και τον Οκτώβριο του 2013 στην τελετή απονομής του Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «August», φρόντισε να τον υπενθυμίσει σε όλους, κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα της που την καμάρωνε διαρκώς.

Τον τελευταίο καιρό όμως οι τίτλοι των εφημερίδων του ξένου τύπου μας ενημερώνουν πως το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, λόγω του ότι εκείνη πιστεύει πως την απατά, ψάχνοντας συνέχεια το κινητό και τα mail του και κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας.

Επιπλέον η αυτοκτονία της ετεροθαλούς αδερφής της Nancy Motes τον Φεβρουάριο, έκανε τον σύζυγό της να την κατηγορήσει σαν ανέκαθεν άκαρδη απέναντι στην αδερφή της.
Μάλλον η ίδια εξέλαβε τη γνώμη του συντρόφου της πολύ άδικη, εφόσον οι κακές σχέσεις με την αδερφή της ήταν γνωστές, η μικρή την αποκαλούσε «σκύλα», θεωρούσε πως την εγκατέλειψε, ενώ οι φήμες πως διάλεξε να αυτοκτονήσει για να μη χαρεί η Roberts άλλο ένα Όσκαρ δίνουν και παίρνουν.

Σαν Σκορπιός με Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό, μπορεί κάλλιστα να καταφεύγει σε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του άλλου, ψάχνοντας και διερευνώντας.
Από την άλλη ο τονισμένος τρίτος οίκος της που δείχνει τα αδέρφια και τις σχέσεις με αυτά, φιλοξενεί τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα με τον Ουρανό από κοντά, που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει την προβληματική σχέση με τη αδερφή της.

Παράλληλα ο Κρόνος κυβερνήτης του 7ου οίκου του γάμου της στον Κριό, δέχτηκε τα πυρά του διελαύνοντα Άρη από τον Ζυγό, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Κρόνου.
Είναι λοιπόν πολύ πιθανό ο γάμος της να περνάει κρίση, συνυπολογίζοντας και το γενέθλιο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα της, με τη Σελήνη να κυβερνά τον ωροσκόπο (Καρκίνος), κάνοντάς την ιδιαίτερα ανασφαλή ενίοτε στη ζωή της.

Αυτή η ανασφάλεια είναι πολύ πιθανό να διογκωθεί ξανά με το πέρασμα του Δία στον Λέοντα ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα τον Ιούλιο του 2015.
Όσο για τον Υδροχόο σύντροφό της, ο Κρόνος από τον Σκορπιό, θα τσιτώνει τον Άρη του τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, προκαλώντας πολλές εντάσεις μεταξύ τους.
Παρόλα αυτά ένα διαζύγιο είναι πολύ ακραίο βήμα για την παρούσα σχέση και όχι σίγουρο και ξεκάθαρο.

Μπορεί η λοιπόν η όμορφη ηθοποιός να βιώνει δύσκολες μέρες στην προσωπική της ζωή, αλλά η επαγγελματική της θα εξακολουθεί να στηρίζει την ψυχολογία της, με τον Δία να διαβεβαιώνει τους φωτοδότες της Ήλιο και Σελήνη αλλά και τον Άρη στον 6ο οίκο (εργασία) κυβερνήτη του μεσουρανήματος (καριέρα), πως ότι και να γίνει αυτός είναι εκεί για εκείνη.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved