Αλέκος Συσσοβίτης: Η παράσταση στο Faust και τα βήματά του

Μέσα στην κρίση ο αποφασιστικός Σκορπιός προχώρησε σε μια αποφασιστική κίνηση, επενδύοντας χρήματα σαν συνιδιοκτήτης στον πολυχώρο Faust που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας

Αλέκος Συσσοβίτης: Η παράσταση στο Faust και τα βήματά του

Ήταν περίπου 21 ετών όταν ο Γιώργος Πανουσόπουλος τον κατέβασε από τις πασαρέλες για να τον ωθήσει στην «Ελεύθερη κατάδυση» και αργότερα να ανυψωθεί μόνος του στα ψηλά ερμηνευτικά βάθρα.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης που σαν Σκορπιός με Σελήνη στον Κριό και ωροσκόπο στους Διδύμους ξέρει να ελίσσεται άριστα στις ευκαιρίες της ζωής, έγινε ένας δημοφιλής και αγαπητός ηθοποιός, αναδεικνύοντας το πηγαίο ταλέντο του με την προσωπική του δουλειά αλλά και την εύνοια της τύχης. Διότι όπως λέει και παροιμία «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει».

Ο Κρόνος στον 10ο οίκο της καριέρας σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον 6ο οίκο της εργασίας παίρνει το ρόλο του ριζικού, δείχνοντας έναν άνθρωπο που μοχθεί πολύ για να εκπληρώσει τις πολλές φιλοδοξίες του, ξεκινώντας από το μηδέν και καθιερώνοντας την παρουσία του μέσα από δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν.

Το ρόλο της τύχης παίρνει σαφώς ο Δίας αρχικά σε τρίγωνο με τον Ουρανό που σαν κυβερνήτης του 10ο οίκου, φέρνει τις απροσδόκητες ευκαιρίες, μέσα από αντισυμβατικές επιλογές, που δεν περιορίζουν την ελεύθερη, πρωτότυπη και ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία του.

Ο ρόλος του Δία όμως συνεχίζει να εκτυλίσσεται εντυπωσιακά, με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα συγκυβερνήτη του 6ου εργασιακού οίκου και κυβερνήτη του ζωδίου του.

Χωρίς σπουδές λοιπόν σε καλλιτεχνικά εργαστήρια και δραματικές σχολές, κατάφερε να φτάσει να ερμηνεύει με επιτυχία ακόμα και δύσκολους θεατρικούς ρόλους, του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Η καθιέρωση βέβαια έγινε από την τηλεόραση με ρόλους όπως του «Παντιά» στην εξαιρετική σειρά «Η αίθουσα του θρόνου», συνεχίζοντας σε πολλές άλλες, μέχρι την τελευταία επιτυχία «Είσαι το ταίρι μου». Η αρρενωπή εξωτερική του εμφάνιση συνέβαλε πολύ στην εικόνα του, την οποία φροντίζει με πολύ γυμναστική και υγιεινή διατροφή, διότι η τύχη χρειάζεται και αυτή τον χορηγό της!

Η αντίθεση του Δία με τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα στον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας, πέρα από τις υπερβολικές φιλοδοξίες του, τονίζει και την ανάγκη να διατηρείται σε άριστη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, σαν να ξορκίζει συχνά την άκρη ενός επικίνδυνου γκρεμού.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!


Μέσα στην κρίση που μαστίζει το επάγγελμά του, προχώρησε σε μια αποφασιστική κίνηση, επενδύοντας χρήματα σαν συνιδιοκτήτης στον πολυχώρο Faust που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σε ταξιδεύει μεταξύ Παρισιού και Βερολίνου της Belle époque.

Το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα βρήκε εύφορο έδαφος για να αναπτύξει την επιρροή του.

Σε αυτόν τον πολυχώρο ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Βούρο, με το έργο του Αμερικανού μυθιστοριογράφου και θεατρικού συγγραφέα Cormac McCarthy, με τίτλο «Sunset Limited», από την 1η Νοεμβρίου.

Το εντυπωσιακό ψυχόδραμα διαδραματίζεται μεταξύ ενός καθηγητή πανεπιστημίου (Γιάννης Βούρος) που θέλει να φύγει από τη ζωή και ενός αμόρφωτου μετανάστη και πρώην κατάδικου (Αλέκος Συσσοβίτης), που προσπαθεί να τον πείσει για το νόημα της ζωής.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό στον 5ο οίκο χαρίζει άφθονη δημιουργική, ερωτική και καλλιτεχνική ενέργεια, η οποία μπορεί να σκοντάφτει ενίοτε στο δρόμο της με την αντίθεση με τη Σελήνη από τον Κριό, αλλά υπόσχεται μια αναπάντεχη προσωπική ζωή.

Ο Ερμής κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 7ο οίκο των συνεργασιών και της δέσμευσης σε οποιαδήποτε μορφή, σε τρίγωνο με τη Σελήνη, γεμίζει το επικοινωνιακό πακέτο, που προσφέρεται με δελεαστικό αμπαλάζ και περιεχόμενο.

Οι τολμηρές αυτές κινήσεις του, δεν μένει παρά να τον ανταμείψουν με το παραπάνω, εφόσον και το έργο και η ιδέα, αλλά και ο χώρος, έλκουν ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, που τα κουράγια σέρνονται αναισθητικά.

Στις 16/11 έχει τα γενέθλιά του, ευχόμενοι κάθε επιτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved