Ένας Δίδυμος μας συστήνεται με εξαιρετική ευκολία

Ένας Δίδυμος μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Δίδυμος μας συστήνεται με εξαιρετική ευκολία

Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων του μήνα και ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων. Τα γενέθλιά μου ξεκινούν στις 21 Μαίου και τελειώνουν στις 21 Ιουνίου, όταν η φύση επικοινωνεί πλέον χωρίς ενδοιασμούς, έχοντας βρεθεί σε πλήρη άνθιση.

Η επικοινωνία αποτελεί για μένα προσόν, ταλέντο και διαβατήριο, για την κοινωνική μου επιβίβαση.

Βάση αυτής έχω πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο των πτήσεών μου τιμής ένεκεν για την πολύπλευρη προσωπικότητά μου, που απαντά στα ερωτήματα των άλλων, προσφέροντας άμεσες λύσεις.

Ο κυβερνήτης μου Ερμής με κάνει ιδιαιτέρως εύστροφο, ενώ αντιλαμβάνομαι γρήγορα τι ακριβώς πρέπει να κάνω, χωρίς να χάνω χρόνο και χωρίς να κοστίζω και στους άλλους.

Δεν θέλω να δημιουργώ υποχρεώσεις ούτε ζητάω θαυμασμό και ανταλλάγματα. Κάνω το αυτονόητο για μένα γιατί εκτός από εύστροφος είμαι και ανοιχτόμυαλος.

Βαριέμαι πολύ τη στασιμότητα και τη ρουτίνα, βρίσκω μονόχνοτους όσους δεν μιλάνε πολύ αλλά και αφόρητα κουραστικούς, όσους μιλάνε χωρίς να λένε το ουσιαστικό σε σύντομο χρόνο.

Είμαι άνθρωπος της κλεψύδρας με τη δική μου διορία, να είναι εγκεφαλική. Το μόνο που δεν βαριέμαι να κάνω επί ώρες, είναι να συζητώ και να διαβάζω.

Γνώση μπορεί να μην έχω πάντα, αλλά πληροφορία διαθέτω οποτεδήποτε.

Οι ευθύνες δεν είναι κάτι που επιδιώκω, αλλά έχω την ικανότητα να ανταπεξέλθω σε αυτές.

Η δεοντολογία μου είναι να τις αποφεύγω γιατί δεν καλουπώνομαι εύκολα, αλλά όταν τις αναλάβω είμαι διεκπεραιωτικός και συνεπής.

Η διανοητική μου κατάσταση δεν δέχεται περιορισμούς και αποζητώ ελευθερία κινήσεων άνευ όρων, όπως ο ομοζωδιακός μου Jean Paul Sartre.

Γι αυτό και στον έρωτα ψάχνω κάτι ανάλογο της Simone de Beauvoir γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον διατηρήσω και να έχει νόημα για μένα μια σχέση.

Θα μου πείτε πως σας παρουσιάζομαι πολύ άνετος, αλλά χαλαρός δεν είμαι καθόλου. Φυσικά έχω κι εγώ τα κουσούρια μου που είναι η ευμετάβλητη διάθεσή μου και το άγχος της διπλής μου φύσης, που συχνά ακυρώνει η μία την άλλη.

Αναξιόπιστο δεν με λες, βιαστικό και επιπόλαιο όμως θα αναγκαστώ να τα δεχτώ.

Δεν διαθέτω την διπλωματία του φίλου μου του Ζυγού, ούτε την υπομονή του φίλου μου Υδροχόου, αλλά ρίχνω τις καλύτερες πάσες και αφήνω στους άλλους τη χαρά του γκολ.

Η αρνητική πλευρά μου είναι τα αβασάνιστα ψέματα και οι έξυπνοι μεν, αλλά λίγο τυχοδιωκτικοί ελιγμοί μου. Είναι αλήθεια πως όταν στριμώχνομαι χρησιμοποιώ την ικανότητά μου να ελιχθώ, με σύνθημά μου «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Η ειλικρίνειά μου οφείλεται στο ότι δεν έχω κόμπλεξ και σοβαροφανή κρατήματα και επιδιώκω την ανέμελη πλευρά της ζωής.

Φαίνομαι πάντα νεότερος από την ηλικία μου και διατηρώ μια εφηβική φρεσκάδα, συμμαχώντας σε πολλά με τον απέναντί μου Τοξότη.

Η σχέση μου με το χρήμα είναι και αυτή συγκεκριμένη. Θα κάνω τα πάντα για να τα αποκτήσω, μόνο και μόνο για να μπορώ να περνάω καλά ξοδεύοντάς τα.

Καυχιέμαι πως είμαι ο μόνος που μπορώ να αντιμετωπίζω τόσο ψύχραιμα τις δυσκολίες, ακριβώς γιατί δεν τους δίνω αξία και ιδιωτικό χώρο.

Επειδή όμως κινδυνεύω για πολυλογία σαν δαιμόνιος επικοινωνιακός οπαδός που είμαι, σας αφήνω με ένα πολύ όμορφο τραγούδι του Δίδυμου Bob Dylan, με τον προτρεπτικό του τίτλο να συντροφεύει τις συναναστροφές σας.

{youtube}L9EKqQWPjyo{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Διδύμους στην Image Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved