Johnny Depp & Amber Heard: O άτακτος Δίδυμος ερωτευμένος με τις προκλήσεις

Η Ταυρίνα Amber έχει κλέψει και την καρδιά και το μυαλό του και φήμες λένε πως ο γάμος δεν θα αργήσει

Johnny Depp & Amber Heard: O άτακτος Δίδυμος ερωτευμένος με τις προκλήσεις

Έχουν περάσει 2 χρόνια από τη βόμβα του χωρισμού του με την επί 15 τουλάχιστον χρόνια σύντροφό του Αιγόκερω, Vanessa Paradis, για χάρη της τότε συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «The Rum Diary» την 28χρονη σήμερα Ταύρο, Amber Heard.
Τα φιλιά στην αγαπημένη του μπροστά στις κάμερες έκαναν το γύρο του κόσμου.
Τώρα συνεχίζει να δίνει καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες στο φετινό MET gala, τα οποία γίνονται πρωτοσέλιδα, επιβεβαιώνοντας πως ο ατίθασος 51χρονος γόης είναι αμετανόητα προκλητικός, με τη σύνοδο Άρη –Ουρανού στον πρώτο οίκο να ζητά διαρκώς την αντιδραστική του σίτιση.

Διότι η ετερόφυλη αγαπημένη του μετά την έπαυλη που της αγόρασε για να στεγάσουν τον έρωτά τους και ένα θαυμάσιο άλογο για να κάνουν ιππασία, τον είχε αφήσει για χάρη της εντυπωσιακής Μαρί ντε Βιλπέν, κόρης του πρώην Γάλλου πρωθυπουργού Ντομινίκ ντε Βιλπέν ζώντας τρυφερές στιγμές στο Παρίσι.
Εκείνος μετά από μια έντονη ζωή, πολύ ποτό και δύο αποτυχημένες εμπορικά ταινίες, την δέχτηκε ξανά, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 την αρραβωνιάστηκε με ένα μονόπετρο μεγάλης αξίας.
Το σίγουρο είναι πως η Ταυρίνα Amber Heard έχει κλέψει και την καρδιά και το μυαλό του και φήμες λένε πως ο γάμος δεν θα αργήσει αν και όταν πρόκειται για τον απρόβλεπτο αυτόν Δίδυμο, τέτοιες φυσιολογικές σκέψεις ανατρέπονται σε μια στιγμή.
Ο περιζήτητος star εξακολουθεί να ζει μια έντονη ζωή στην οποία οι προκλήσεις είναι το απόλυτο ζητούμενο.

Η νέα του ταινία «Κυριαρχία» που προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους δεν σημείωσε την εμπορική επιτυχία που αναμένονταν, αλλά ούτε και η περσινή «Ο μοναχικός καβαλάρης» όπως ούτε και η προπέρσινη το «Dark Shadows».
Οι χρυσές εποχές από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και πίσω, δεν υπάρχουν πια ούτε για το Χόλιγουντ αλλά ούτε για τον ίδιο.
Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται όμως να τον προβληματίζει καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είτε με την προσωπική του ζωή είτε με την αναμφισβήτητη επαγγελματική του αξία.
Όσο για τη νέα αγαπημένη του μοιάζει πολύ με την πρώην του Vanessa Paradis, που φωτογραφήθηκε για το «Violet Grey» με αποκαλυπτικό μαγιό και γούνα, επιδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της παρά το γεγονός πως έχει περάσει τα 40 και έχει και δύο παιδιά.

Ο Δίας του στον Κριό σε κρίσιμες για την εποχή αυτή μοίρες, δέχτηκε και εξακολουθεί να δέχεται τις διελευστικές προτροπές των Άρη, Ουρανού και Πλούτωνα και επειδή είναι κυβερνήτης του ερωτικού 5ου οίκου, η σχέση του με την Heard, η εξέλιξη και η υπερβολή, δικαιολογούνται περίτρανα.
Παράλληλα όταν γνώρισε την Heard τον Μάιο του 2012 ο Δίας βρίσκονταν στο μεσοδιάστημα της συνόδου Ερμή – Αφροδίτης στον Ταύρο.
Το γεγονός αυτό προώθησε και την επαγγελματική του ζωή, εφόσον η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του 10ου οίκου της καριέρας, διατηρώντας την εικόνα του αναλλοίωτη.
Όσο όμως εκκεντρικός κι αν είναι, όσο και αν επιμένει να πηγαίνει κόντρα σε καταστάσεις που μόλις ρέουν φυσιολογικά έχει την ανάγκη να ανατρέψει, ο Κρόνος προετοιμάζεται να του δώσει ένα γερό μάθημα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική του ζωή.
Τον Οκτώβριο θα βρεθεί σε δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Κρόνο του στον Υδροχόο και με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Ταύρο και προχωρώντας τον Δεκέμβριο, θα βρεθεί σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό του κυβερνήτη του 7ου οίκου (σχέσεις – γάμος) αλλά και με τον Άρη του.
Λαμβάνοντας υπόψη πως ο γενέθλιος Κρόνος του είναι οικοθετημένος στον 7ο οίκο, τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι πολύ αμφίβολο να τον βρουν με την Heard και να αντικαταστήσουν το μονόπετρο των προηγούμενων Χριστουγέννων με τη βέρα.

Από την άλλη η Heard για την οποία δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης φαίνεται πως ως τότε θα έχει εκτονώσει τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στον Αιγόκερω σε πιθανότατο τετράγωνο με τη Σελήνη της στον Ζυγό και το μόνο που δεν θα την νοιάζει είναι να βρεθεί δεσμευμένη στο πλευρό του Depp.
Οι Αφροδίτες τους σε στενή σύνοδο στον Ταύρο ικανοποίησαν ως ένα βαθμό τα γούστα τους, απολαμβάνοντας την υπερβολή της σχέσης τους.

Η στιγμή του απολογισμού για τον άστατο και ταλαντούχο Δίδυμο είναι προ των πυλών και το πέρασμα του Δία από τον πρώτο οίκο του μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, θα διογκώσει τις προσωπικές του ανάγκες και επιθυμίες που θα χρειαστούν μια γερή αναθεώρηση.

{youtube}QheoYw1BKJ4{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved