Emma Stone: Οι μεταμορφώσεις που οδηγούν στην κορυφή

Η 24χρονη Σκορπιός με τη Σελήνη στον Ζυγό που συνδυάζει τη γοητεία με την αθωότητα, από τη στιγμή που εμφανίστηκε πριν από 5 χρόνια, έχει προξενήσει αίσθηση

Emma Stone: Οι μεταμορφώσεις που οδηγούν στην κορυφή

.

Η νεανική κωμωδία «Superbad» στην οποία είχε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείωσε τεράστια επιτυχία, χαρίζοντάς της το βραβείο «Young Hollywood».

Πριν από δύο χρόνια ήταν υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού κωμωδίας ή μιούζικαλ, για την ερμηνεία της στην ταινία «Εasy A».

Το όνομά της φιγουράρισε στα top των μεγαλύτερων περιοδικών, ακολουθώντας η μία πρόταση μετά την άλλη και η πορεία συνεχίζεται καταιγιστική.

Η ανάγκη του Χόλυγουντ να αναδεικνύει νέα ταλέντα, φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι της.

Το επόμενο κινηματογραφικό της βήμα είναι η ταινία «Gangster Squad», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Sean Penn και τον Ryan Gosling και αναμένεται να είναι μία από τις ταινίες της χρονιάς.

Θα προβληθεί στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2013 και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Stone, θα είναι για άλλη μια φορά υποψήφια για ένα πολυπόθητο βραβείο.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τρίγωνο με Δία, μπορεί να βεβαιώσει την κοινωνική και επαγγελματική της επιτυχία, χαρίζοντάς της τεράστια δημοτικότητα και αποδοχή, ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης, ώστε να έχουμε και την εικόνα των οίκων και των κυβερνητών τους.

Πέρα όμως από το ερμηνευτικό της ταλέντο υπάρχει έκδηλο και ένα άλλο, αυτό των διαρκών μεταμορφώσεων μέσα από τις οποίες ορίζει τα πρότυπά της.

Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιβλήθηκε στο χώρο της, έχει εμφανιστεί σαν μελαχρινή ώριμη γυναίκα, σαν κοκκινομάλλα απρόσιτη star και σαν ξανθιά γατούλα, χωρίς να αποχωρίζεται όμως ποτέ, το βλέμμα της αυτοπεποίθησης που μοιάζει συχνά με καλοπροαίρετη απειλή.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Σκορπιό, κάνει το βλέμμα της να κόβει ανάσες, εκπέμποντας διαρκώς την ιδιαίτερα επίμονη και χειριστική της τάση, σε ότι αφορά τις καταστάσεις της ζωής της. Η ανάγκη της να αλλάζει εμφάνιση και να μεταμορφώνεται πανεύκολα από δαιμόνια γυναίκα σε αθώα παιδούλα, οφείλεται σε αυτή τη σύνοδο, έχοντας και αξιόλογους υποστηρικτές.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, εξαπολύει την ομορφιά της αφήνοντας την φαντασία να δράσει αχαλίνωτα, μέσα από το καλλιτεχνικό της ταλέντο.

Από την άλλη το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Δία, τονίζει τη δυναμική της παρουσία, η οποία ελίσσεται αξιοθαύμαστα, υποσχόμενη ένα λαμπρό μέλλον.

Η Stone εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «The Amazing Spider-Man», τον Λέοντα Andrew Garfield.

Εμείς ευχόμαστε οι ανασφάλειες και οι ψυχολογικές της διακυμάνσεις που την ώθησαν να γίνει ηθοποιός όπως δηλώνει η ίδια, να μην υπερισχύσουν στην πορεία της, αφήνοντας το εξάγωνο του Ερμή με τους Κρόνο και Ουρανό, να τη διατηρήσουν ξεχωριστή και πρωτότυπη, με το νοηματικό διάπλατο χαμόγελό της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved