Kate Moss: Πόζαρε σαν Brigitte Bardot αλλά δεν άγγιξε...

Πέρα όμως από το φιλόδοξο εξώφυλλο της Moss, υπάρχει και η φιλόδοξη κίνηση της βιογραφίας της, με τίτλο «The Kate Moss Book»

Kate Moss: Πόζαρε σαν Brigitte Bardot αλλά δεν άγγιξε...

Το τεύχος Δεκεμβρίου του διάσημου περιοδικού μόδας «Vanity Fair» φιλοξενεί τη δημοφιλή Αιγόκερω Kate Moss, σε μια φωτογραφική απόπειρα αναβίωσης, της θρυλικής Ζυγού Brigitte Bardot του '60.

Κι ενώ οι τίτλοι που κυκλοφορούν αναφέρονται στη σαγήνη της Moss μιμούμενη την Bardot, θα κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου, με μια άλλη οπτική.

Η τολμηρή αυτή απόπειρα αγγίζει τα όρια της ματαιοπονίας, εφόσον οι δύο γυναίκες δεν έχουν τίποτα κοινό εξωτερικά, αλλά δεν αποκτούν ούτε και με τη μαγική παρέμβαση του μακιγιάζ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Kate-Moss-as-Brigette-Bardo

Η Βρετανίδα Kate Moss που εξακολουθεί να είναι περιζήτητη στα 38 της χρόνια, όπως και να το δούμε δεν διαθέτει τη λάμψη και την ομορφιά, της εν προκειμένω Γαλλίδας προτύπου.

Μπορεί με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να ασκεί έναν έντονο μαγνητισμό, αποτελώντας και το μοναδικό κοινό με την Bardot, η οποία όμως σαγήνευε στην κυριολεξία με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που έστω και ανοιχτό ήταν πανίσχυρο, εφόσον η Αφροδίτη κυβερνά το μεσουράνημα και τον Ήλιο της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Πέρα όμως από το φιλόδοξο εξώφυλλο της Moss, υπάρχει και η φιλόδοξη κίνηση της βιογραφίας της, με τίτλο «The Kate Moss Book», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. Ο λόγος που ένα μοντέλο προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια σίγουρα δεν είναι συμβουλευτικός, δεν έχει ανθρωπιστικά κίνητρα, ούτε μπορεί να συμβάλει σε καμία εξέλιξη.

Αντίθετα, όταν διαθέτει ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που η εκκεντρική και ανεξέλεγκτη ορμή του οδηγεί σε πολλά βαρετά ανδραγαθήματα που συσσωρεύουν την καλλιτεχνική θολούρα του εξαγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, δηλώνει την προσπάθεια αποκατάστασης της υστεροφημίας του. Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με την άρνησή της στη βιογραφία της, πως έχει υπάρξει ανορεξική και έχει κάνει χρήση ουσιών.

Η επεισοδιακή ζωή της Kate Moss μπορεί να αναδειχθεί εκτός των άλλων και από το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, αλλά και από την αντίθεση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Άρη, που συνθέτουν τις συγκρουσιακές και ακραίες καταστάσεις της ζωής της.

Ξαναγυρνώντας λοιπόν στο επίμαχο εξώφυλλο και χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την ενδιαφέρουσα πορεία της Moss, θα σημειώσω πως είναι άλλο να είσαι η μούσα του Calvin Klein και άλλο η μούσα μιας ολόκληρης χώρας όπως η Bardot, με τον πρόεδρο De Gaulle να έχει δηλώσει πως φέρνει στη χώρα τόσο συνάλλαγμα, όσο και η αυτοκινητοβιομηχανία Renault.

Γι' αυτό λοιπόν όσο κοιτάζω την Moss στη σαγηνευτική για άλλους φωτογράφισή της, μου έρχεται στο νου η πεντανόστιμη τραγουδίστρια των Blondie Deborah Harry, αλλά όχι η σκανδαλώδη ομορφιά της Bardot, που πόζαρε για την προτομή της «Mαριάν», σύμβολο της γαλλικής δημοκρατίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved