Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα Φωκά: Στη «Φαντασία» των αισθήσεων

Το ντουέτο είναι έτοιμο να ξεκινήσει στις 16 Μαΐου με μια διαφημιστική αφίσα που προκαλεί!

Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα Φωκά: Στη «Φαντασία» των αισθήσεων

Οι καλοκαιρινές συνεργασίες ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, σκέφτονται ποιος θα τραβήξει τον περισσότερο κόσμο μέσα στην κρίση.
Ο ιδιοκτήτης του κέντρου «Φαντασία», επέλεξε το σχήμα της συνεργασίας του Ιχθύ Γιώργου Μαζωνάκη με την Καρκίνο Πάολα, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί άλλη μία φορά.
Το βαρύγδουπο ντουέτο, είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στις 16 Μαΐου, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι η διαφημιστική αφίσα στην οποία εμφανίζεται με τα εσώρουχα.
Σε πρώτη καλλιτεχνική προβολή ποζάρουν με μαύρα εσώρουχα, εκείνη περιστοιχισμένη με δαντελωτές ζαρτιέρες και εκείνος με δερμάτινο σακάκι και κάλτσες μέχρι το γόνατο.
Στη λεζάντα δεν παραλείπεται να αναφερθεί το ανατρεπτικό προφίλ των τραγουδιστών, ώστε να αιτιολογήσει και την επιλογή των εσωρούχων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει σε σχετικούς αιφνιδιασμούς, με τον Άρη στον Ταύρο σε σύνοδο με το μεσουράνημα, που του δίνει μια φυσική ενέργεια η οποία εκτονώνεται κατά καιρούς ανατρεπτικά.
Το ανατρεπτικό της υπόθεσης όμως γι αυτόν, είναι η έντονη σεξουαλικότητα της Σελήνης στον Σκορπιό, αλλά και της αντίθεσης του Ερμή στους Ιχθύες στον 8ο οίκο με τον Πλούτωνα.
Αυτό το φαινόμενο είναι που τον ωθεί σε προκλητικές εμφανίσεις, τις οποίες ο γωνιακός Ποσειδώνας κυβερνήτης του 8ου οίκου σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον 8ο οίκο, διεγείρει μέσα από ένα σεξουαλικό και φαντασιακό συνονθύλευμα.
Όσο για τον ωροσκόπο στον Λέοντα, επιβεβαιώνει περίτρανα το «εδώ είμαι, προσέξτε με».

Από την άλλη η Πάολα σαν Καρκίνος με Αφροδίτη στον Ταύρο και σύνοδο Ήλιου –Άρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με Ποσειδώνα, μπορεί να εναρμονίζεται με τον συνεργάτη της και στο γούστο και στην άποψη, αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα.
Το τρίγωνο του Ήλιου και του Άρη με τον Πλούτωνα, οδηγούν ανεμπόδιστα τις φιλοδοξίες της, ενώ ο Ποσειδώνας κρατά και γι αυτήν μια ιδιάζουσα θέση, αποτέλεσμα της επιμονής της να προκαλεί, άλλοτε μέσα από τη γνήσια ευαισθησία της και άλλοτε μέσα από την ακατέργαστη φαντασία της.

Ανοίγουν και μας περιμένουν λοιπόν, το μόνο που αναρωτιέμαι είναι: αν στην αφίσα τους εμφανίζονται σαν μοντέλα σε καμπάνια καινούργιων εσωρούχων, τι επιφυλάσσουν άραγε στη σκηνή;

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved