Uma Thurman: Ο χωρισμός της αριστοκρατικής Ταυρίνας

Η έκλειψη στις 29/4 την ημέρα των γενεθλίων της θα συνεχίσει να διαδραματίζει γεγονότα για την ιδιόρρυθμη star

Uma Thurman: Ο χωρισμός της αριστοκρατικής Ταυρίνας

Τον τελευταίο καιρό το διαδίκτυο έχει γεμίσει με φωτογραφίες της μούσας του Tarantino που τη δείχνουν αφημένη, λυπημένη και κυρίως ασυνόδευτη από τον αρραβωνιαστικό της πολυεκατομμυριούχο Υδροχόο, Arpad Busson.
Επιπλέον, το γεγονός πως χώρισαν μετά από μια 7ετή σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, πρωτοστατεί στις ειδήσεις των media.
Η διάσημη ηθοποιός σχεδίαζε έναν πριγκηπικό γάμο πριν από 2 χρόνια, αλλά μεσολάβησε ένας χωρισμός, μία επανασύνδεση και ένα τρίτο παιδί και για τους δύο, εφόσον εκείνος έχει 2 γιους από την πρώην σύντροφό του Κριό, Elle Macpherson, γνωστή και ως «Το Κορμί» και εκείνη άλλα δύο, από τον γάμο της με τον Σκορπιό, Ethan Hawke.
Επιθυμώντας για τρίτη φορά να παντρευτεί αλλά αυτή τη φορά σαν πριγκίπισσα και μάλιστα το παλάτι του Kensington που είχαν ήδη κλείσει, όπως όλα δείχνουν δεν τα κατάφερε και της έμεινε το μονόπετρο διαμάντι 8 καρατίων και ας έπαψε πλέον να το φορά.
Τώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό, δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά της, προωθώντας τη νέα της ταινία του ομοζωδιακού της Lars von Trier «Nymphomaniac».
Η προσπάθεια αυτή είναι πράγματι αφροδισιακή για μια Ταύρο με ωροσκόπο Παρθένο και την Αφροδίτη στους Διδύμους κυβερνήτη του 10ου οίκου της καριέρας στον 10ο΄οίκο, σε σύνοδο με Άρη.
Αυτός ο συνδυασμός μπορεί κάλλιστα να μετατρέψει το συναισθηματικό της αδιέξοδο σε μία επικοινωνιακή, διανοητική και επαγγελματική διέξοδο, κάνοντας και τους σωστούς ελιγμούς, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης και του Άρη στους Διδύμους.

Η ιδιόρρυθμη star είναι περισσότερο εκκεντρική από όσο αφήνει να φαίνεται με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη σε τρίγωνο με Ουρανό και περισσότερο ανασφαλής, με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στον Ταύρο.
Επιλέγοντας πριγκιπικό γάμο, συνδύασε περίφημα στο μυαλό της την κοινωνική εικόνα του αγαπημένου της, αλλά και την καταγωγή της, εφόσον ο παππούς της ήταν βαρόνος.
Ωστόσο, ο Ποσειδώνας είναι αυτός που της χαλάει τη συνταγή στη συντροφική ζωή της, εφόσον σαν κυβερνήτης του 7ου οίκου του γάμου σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη, την κάνει να εξιδανικεύει εύκολα και να απογοητεύεται ακόμα ευκολότερα.
Η παρουσία του Ποσειδώνα στον 4ο οίκο της τονίζει επίσης τα οικογενειακά κατάλοιπα με την αφοσίωση των γονιών της σε ένα ιδανικό, αφού το σπίτι που μεγάλωσε ήταν γεμάτο από μοναχούς Βουδιστές και σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Dalai Lama.
Από την άλλη ο Υδροχόος, πάμπλουτος σύντροφός της δεν είχε παντρευτεί ούτε την προηγούμενη μητέρα των παιδιών του Elle Macpherson, ενδεχομένως γιατί με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στον Υδροχόο δεν μπορεί να δεσμευτεί εύκολα λόγω ανασφάλειας, προτιμώντας την εκτόνωση του τριγώνου της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Λέοντα.
Σημαντικό ρόλο κατέχει η Ηλιακή έκλειψη στις 29/4 την ημέρα των γενεθλίων της στην 9η μοίρα του Ταύρου δηλαδή πάνω στον Ήλιο και τον Κρόνο της και σε δυσαρμονική όψη με το μεσοδιάστημα Ήλιου – Κρόνου του συντρόφου της.

Αυτή η έκλειψη θα συνεχίσει να διαδραματίζει γεγονότα και δεν είναι απίθανο κάτω από ώριμη και μόνο σκέψη, να ξανασμίξουν όπως και στο παρελθόν.
Αν όχι, η ζωή είναι μπροστά της, η επιτυχία την περιμένει στη γωνία και τα 3 παιδιά της παραμένουν η προίκα και η καλύτερη απόσβεση των σχέσεών της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved