Δέσποινα Βανδή: Η εύνοια της τύχης για την ταλαντούχα Καρκίνο

Με τον Δία στον Καρκίνο τα πράγματα πηγαίνουν γι' αυτήν από το καλό στο καλύτερο

Δέσποινα Βανδή: Η εύνοια της τύχης για την ταλαντούχα Καρκίνο

Από τη στιγμή που βρέθηκε στη θέση του κριτή στο πιο άρτιο διαγωνιστικό show για τα Ελληνικά δεδομένα «The Voice», τα πράγματα γι' αυτήν πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.
Η συμμετοχή της στο «The Voice» βοήθησε να τη γνωρίσουμε εκτός πίστας όπως όλους άλλωστε, βλέποντας τη σύνοδο ιδιομοιρίας του Ήλιου με τον Ερμή της στον Καρκίνο, να στοχεύει αλάνθαστα.
Επιπλέον οι αρμονικές όψεις με την άλλη σύνοδο Δία – Ουρανού στον Ζυγό, έκαναν την κριτική της πρωτότυπη και πληθωρική, ενώ τις επιλογές των κομματιών για τους διαγωνιζόμενους ιδιαίτερα πρωτότυπες και ευφυείς.
Η εικόνα της έγινε πιο προσφιλής ακυρώνοντας την επιφύλαξη και την κάπως παγερή στάση, που της προσδίδει η κατ' εκτίμηση Σελήνη της στον Σκορπιό.
Πέραν αυτού όμως το πολυμήχανο μυαλό της που υποκινεί ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Τοξότη, σκέφτηκε να προβάλει τα ρούχα που υπογράφει εδώ και δύο χρόνια, φορώντας τα στο show.
Το αποτέλεσμα ήταν μετά το τέλος των live να γίνονται περιζήτητα και να πωλούνται εν ριπή οφθαλμού.
Η πώληση των ρούχων της τον τελευταίο καιρό μοιάζει με επιτυχημένη έκδοση, που συνεχώς επανεκδίδεται με αμείωτη ζήτηση.
Ο Ερμής της Δέσποινας Βανδή αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για αυτή, εφόσον σχηματίζει αρμονικές όψεις με 5 πλανήτες, κάνοντάς την ιδιαίτερα ευέλικτη και ευρηματική.
Η Αφροδίτη της στους Διδύμους μανατζάρει άψογα την πρόθεση του Ερμή της, δημιουργώντας και την τάση να αποκτά χρήματα από διαφορετικές ενασχολήσεις.
Η τύχη παραμένει ένας αναμφίβολος παράγοντας που ξεδιπλώνεται μέσα από το γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Δία και η συμμετοχή του Ουρανού επιβεβαιώνει πως όλα γίνονται ξαφνικά χωρίς περιπαθείς σχεδιασμούς.
Υπάρχει όμως και ένα άλλο γεγονός, το οποίο αναμένουμε να επαληθευτεί.
Στην προχθεσινή εκπομπή «Τα Καρτάνσιανς» οι τρεις παρουσιαστές φιλοξενούσαν τον διάσημο Γάλλο οραματιστή Σεβάν, ο οποίος μετά από αρκετές αναφορές, ρωτήθηκε ποιος θα κερδίσει στο «The Voice».
Βλέποντας τις φωτογραφίες των 4 προπονητών, είπε με σιγουριά πως θα κερδίσει η Δέσποινα Βανδή.

Υπενθυμίζω πως στον ημιτελικό της Παρασκευής 2/5 έχει μαζί της την Κατερίνα Λιόλιου και το μεγάλο φαβορί από την Κύπρο Μαρία Ελένη Κυριάκου, που την τελευταία φορά ερμήνευσε το «Hurt» της Christina Aguillera, αφήνοντας τους πάντες αποσβολωμένους.

Αν συμβεί και αυτό, η τύχη της βιάζεται πολύ να καθίσει πλάι της, εφόσον ο Δίας προχωρά ταχέως για να εναρμονιστεί με τους Ήλιο, Ερμή, Δία, Ουρανό και Άρη της, τους οποίους μέσα στο καλοκαίρι θα αποθεώσει, μαζί με την ίδια.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved