George Clooney – Amal Alamuddin: O elite αρραβώνας του Ταύρου

Για τη δεσμευτική αυτή απόφαση το λόγο έχει ο Κρόνος που κάνει συνεχώς τσάρκες απέναντι από τον Ήλιο και τον Ερμή του.

George Clooney – Amal Alamuddin: O elite αρραβώνας του Ταύρου

Είναι πλέον γεγονός πως ο πολυσυζητημένος εργένης που άλλαζε τις συντρόφους του σαν τα πανάκριβα και κομψότατα πουκάμισά του, αρραβωνιάστηκε επίσημα την τελευταία αγαπημένη του.

Το αναμφισβήτητο του γεγονότος έρχεται από την μητέρα του Clooney, Nina, που πριν λίγες ώρες επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του γιού της, δηλώνοντας και υπερβολικά χαρούμενη.
Το όνομα της κατακτήτριας του γόη είναι Amal Alamuddin και αυτά που γνωρίζουμε είναι η ηλικία, ο τόπος καταγωγής και το επάγγελμά της.

Η 36χρονη λοιπόν Βρετανίδα που γεννήθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου, είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος με ειδίκευση στο διεθνές και ποινικό δίκαιο αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα και όπως συμπληρώνει η μητέρα εκείνου, είναι ένα αξιολάτρευτο κορίτσι. Την ίδια γνώμη έχει προφανώς και ο Ταύρος υιός γι' αυτό και προέβη στο να κοσμήσει το χέρι της με το αστραφτερό δαχτυλίδι, γεγονός που γιόρτασαν σε φημισμένο εστιατόριο με την καλή τους φίλη Ιχθύ, Cindy Crawford και τον σύζυγό της Rande Gerber.

Πολύ γρήγορη η απόφαση, αν σκεφτεί κανείς πως γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2013, ενώ άλλες ξεροστάλιαζαν δίπλα του χρόνια μεταξύ αυτών και πολύ γνωστά ονόματα της showbiz, όπως των Elisabetta Canalis, Kelly Preston και Renne Zellweger.
Για τη δεσμευτική αυτή απόφαση το λόγο έχει ο Κρόνος που κάνει συνεχώς τσάρκες απέναντι από τον Ήλιο και τον Ερμή του, με τον Ερμή να κυβερνά και τον 7ο οίκο του γάμου και σε ευνοϊκή γενέθλια θέση με τη Σελήνη του.
Επιπλέον η προοδευμένη Αφροδίτη του σε σύνοδο με τον Ερμή, δηλώνει περίτρανα πως άμα έχει τη μαγιά μπορεί και να ζυμώσει.

Ο διάσημος star λοιπόν διαλέγει μια γυναίκα που ανταποκρίνεται απόλυτα στη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου στον Αιγόκερω, μια σύνοδος που δίνει το ατσαλάκωτο παρουσιαστικό του και τη μόνιμη εντύπωση του ακατάδεκτου ή και του καταδεκτικού μέχρι αυστηρά ενός ορισμένου σημείου.

Σαν Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ φυσικά επιζητά την εξασφάλιση υλική και συναισθηματική, βάζοντας στην άκρη την ασύδοτη Αφροδίτη στον Κριό στον 1ο οίκο, για χάρη της σταθερότητας.
Η επιλογή του να δεσμευτεί με μια γυναίκα μορφωμένη, επιτυχημένη, κομψή, σοβαρή και χαμηλών τόνων, πέρα από την Αιγοκερίσια σύνοδο Σελήνης – Κρόνου, ικανοποιεί και τον φιλόδοξο Άρη του στον Λέοντα σε αντίθεση με αυτή τη σύνοδο αλλά και με τον Δία.
Η πρόκληση μέσα από αυτή την αντίθεση είναι μεγάλη, φτάνοντας μέχρι και την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων.

Αν όλα προχωρήσουν βάσει της απόφασης αυτής, ο George Clooney λύνει το γρίφο που λέει πως δεν ήταν εργένης εκ πεποιθήσεως, αλλά μέχρι να συναντήσει την αληθινή του πεποίθηση.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved