Charlie Sheen: Αγκαλιά με τις καταχρήσεις για μια ακόμα φορά

Ο 47χρονος άτακτος Παρθένος έχει κάνει την οικογένειά του να σταυροκοπιέται πλέον γι' αυτόν

Charlie Sheen: Αγκαλιά με τις καταχρήσεις για μια ακόμα φορά

Από την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση το 1974, έκανε αισθητή την παρουσία του, όχι μόνο για το ερμηνευτικό του ταλέντο, αλλά και την ιδιόρρυθμη ιδιοσυγκρασία του, που ξεδίπλωνε σιγά-σιγά. Η ταραχώδης ζωή του ολοένα και απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης, παρόλο που συνέχιζε να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Ο 47χρονος άτακτος Παρθένος, που είναι και γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας με πατέρα τον βετεράνο Martin Sheen και αδερφό τον Εmilio Estevez, έχει κάνει την οικογένειά του να σταυροκοπιέται πλέον γι' αυτόν.

Ο εθισμός του στα ναρκωτικά, η εμμονή του με τα call girls και τις διάσημες πόρνες, οι συλλήψεις για ανάρμοστη συμπεριφορά και το αλλοπρόσαλλο γενικότερα attitude, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα στην Παρθένο στον 5ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον 11ο οίκο, δίνει την πασιφανή αιτιολογία όλων αυτών, ξεδιπλώνοντας και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μιας άστατης, εκκεντρικής και κοινωνικά και επαγγελματικά, εκτροχιασμένης ζωής. (Ο Ουρανός κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας).

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Μετά από 75 περίπου ταινίες και δεκάδες τηλεοπτικές συνεργασίες, δηλώνει στους «New York Times» πως η σειρά «Anger Management» στην οποία πρωταγωνιστεί είναι και η τελευταία, τελειώνοντας εδώ την μακρά καλλιτεχνική του πορεία, επιθυμώντας πλέον να ασχοληθεί με τα 5 παιδιά του, που έχει αποκτήσει από του 3 γάμους του.

Η δήλωση αυτή όμως, έρχεται αντιμέτωπη με τις πρόσφατες αποκαλύψεις στενού συνεργάτη του στο διάσημο gossip site «Radaronline» στο οποίο αναφέρει πως ο Sheen εδώ και 8 μήνες έχει κανονίσει να του φέρνουν στο σπίτι 14 γραμμάρια κόκα την ημέρα, τα οποία τα ανακατεύει με σόδα και φτιάχνει κρακ, ενώ απολαμβάνει κάθε βράδυ την παρέα μιας πορνοστάρ, που του στοιχίζει 25.000 δολάρια το βράδυ.

Ο ενθουσιασμός του μάλιστα γι αυτήν τον οδήγησε να της αγοράσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να μπορεί να έρχεται στο σπίτι ότι ώρα την φωνάζει.

Η προοδευμένη Σελήνη του σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο και σε σύνοδο με τους γενέθλιους Ουρανό και Πλούτωνα, μαζί με τον προοδεμένο Κρόνο σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη σε τετράγωνο, δεν αφήνουν περιθώρια ανάνηψης.

Η κατρακύλα αυτή η οποία είχε φρενάρει πολύ τα τελευταία χρόνια, άρχισε ξανά μετά τη απόλυσή του στον Μάρτιο του 2011, από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Two And A Half Men» εξαιτίας ξεσπάσματός του με πολύ βαριά και προσβλητικά σχόλια εναντίων των παραγωγών της σειράς. Να σημειώσουμε πως από αυτή τη σειρά λάμβανε περίπου 1,8 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Το γεγονός πως έχει καταφέρει να κερδίσει αμύθητα ποσά από τη δουλειά του, γίνεται δίκοπο μαχαίρι για τις άπληστες επιδιώξεις του, που ο Δίας φροντίζει να διατηρεί πάντα στο προσκήνιο. Κυβερνώντας τον 8ο οίκο και οικοθετημένος στον 2ο (οίκους που έχουν άμεση σχέση με την απόκτηση και διαχείριση χρημάτων αλλά και με το sex) βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη οικοθετημένη στον 8ο οίκο, σχηματίζοντας με τη σειρά της τρίγωνο με τον Ερμή, που κυβερνάει τον 2ο οίκο. Τουτέστιν τα χρήματα θα έρχονται πάντα δοκιμάζοντας τις επιθυμίες του.

Επιπλέον ο Sheen, έχει ωροσκόπο στους Διδύμους και ο Ερμής γίνεται ένας καθοριστικός πλανήτης, εφόσον κυβερνά Ήλιο και ωροσκόπο και η θέση του στον Λέοντα τον εθίζει ακόμα περισσότερο στην καλοπέραση.

Η μανιοκατάθλιψη και ο διπολισμός που έχουν διαγνωστεί, τον κάνουν να αλλάζει τις επιθυμίες του, σαν τις γυναίκες που αναζητά καθημερινά από διάσημη προαγωγό του Los Angeles. Στις ερωτικές του φαντασιώσεις η -έστω ανοιχτή- σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα, φαίνεται πως έχει πάρει το ρόλο του μάνατζερ σε ένα διαρκές cast, που απλώνεται μπροστά του.

Στις κατά καιρούς λοιπόν δηλώσεις του, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πάνω απ' όλους, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο να απεξαρτηθεί από τις εμμονές του, στις οποίες καταφεύγει ευχαρίστως, μη μπορώντας να διαχειριστεί το θυμό και τις αλύτρωτες απολαυστικές περιστροφές του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved