Το ακριβότερο εστιατόριο με μενού 1.500 ευρώ το άτομο!

Από τις 18 Μαΐου η Ίμπιζα της Ισπανίας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι θα έχει στους κόλπους της το ακριβότερο εστιατόριο στον κόσμο.

Το ακριβότερο εστιατόριο με μενού 1.500 ευρώ το άτομο!

Ο λόγος για το «Sublimotion» που βρίσκεται στο ξενοδοχειο «Hard Rock Hotel» και το μενού κατ' άτομο θα κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 1.500 ευρώ για 20 γκουρμέ πιάτα! Τα φαγητά θα παρασκευάζονται επί τόπου, σε ανοιχτή κουζίνα, με τα πιο φρέσκα υλικά και σε μια ποικιλία γεύσεων από τον βραβευμένο σεφ Paco Roncero. Συνδυάζοντας την Τέχνη με την τεχνολογία ο σεφ υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στους μόλις 12 πελάτες που θα μπορεί να εξυπηρετεί καθημερινά.

«Θα μεταφερθούν από το Βόρειο Πόλο, όπου θα νιώσουν σαν να βρίσκονται πάνω σε ένα παγόβουνο, στις Βερσαλίες όπου θα νιώσουν ένα τριαντάφυλλο να... λιώνει στο στόμα τους», αναφέρει εκπρόσωπος του εστιατορίου στη Daily Mail για τα φαγητά που θα μπορεί κάποιος να απολαύσει στο «Sublimotion». Με έμφαση στη νοσταλγία, στις μυρωδιές άλλης εποχής αλλά και στα ολόφρεσκα προϊόντα το εστιατόριο έχει έναν επιπλέον λόγο για να αναγκάσει τους πελάτες του να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όσο για τον χώρο; Αυτός θα είναι φουτουριστικός, με νέον φωτισμό και διαδραστικά τραπέζια και θα συνάδει απόλυτα με τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved