Richard Gere - Padma Lakshmi: Ο ωραίος και η ωραία Παρθένος

Οι φήμες θέλουν τους δύο Παρθένους να σμίγουν, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τη σχέση τους.

Richard Gere -  Padma Lakshmi: Ο ωραίος και η ωραία Παρθένος


Για τον εν λόγω ηθοποιό δεν χρειάζονται συστάσεις.

Από το 1980 που πρωταγωνίστησε στην ταινία «American Gigolo» μέχρι και το «Hachiko», η πορεία του είναι γνωστή, η γοητεία του αστείρευτη και η φήμη του αμείωτη.

Εκείνη είναι μια Ινδή παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, βραβευμένη με βραβεία, διάσημη και επίσης γοητευτική.
Πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Υδροχόου Teddy Forstmann που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, αλλά και πρωτύτερα του νοβελίστα Δίδυμου, Salman Rushdie.

Ο Richard Gere μετά το γάμο του με το μοντέλο Ιχθύ Cindy Crawford, παντρεύτηκε την Υδροχόο Carey Lowell, επίσης μοντέλο και ηθοποιό, με την οποία χώρισε πριν 8 μήνες.
Οι φήμες λοιπόν θέλουν τους δύο Παρθένους να σμίγουν, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τη σχέση τους.
Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως άτομα του περιβάλλοντός τους δηλώνουν πως έχουν ξεκινήσει ήρεμα, βγαίνουν και περνούν καλά.
Γνωρίζουμε όμως επίσης και την αδυναμία του διάσημου γόη για το ωραίο φύλο, πόσο μάλλον για μια τόσο ενδιαφέρουσα γυναίκα, που λόγω καταγωγής καλύπτει και τις πιο εσωτερικές αναζητήσεις του, αφού ως γνωστό έχει ασπαστεί το Βουδισμό.

Δύσκολα λοιπόν θα αφήσει να περάσει απλά από τη ζωή του η ομοζωδιακή του και μάλιστα με τόσο αρμονική συναστρία.
Άλλωστε με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον Ζυγό σε εξάγωνο με τη Σελήνη του στον Τοξότη, το κυνήγι του φλερτ γίνεται παιχνίδι διασκέδασης, αισθησιασμού και περιπέτειας γι αυτόν.
Οι δύο Παρθένοι με σχεδόν απόλυτη σύνοδο του Ήλιου τους, τις τετράγωνες Σελήνες και το τετράγωνο του Ήλιου της με τη Σελήνη του, κατοχυρώνουν την αναμφισβήτητη έλξη, που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.

Η Padma Lakshmi έχει δείξει πως η μεγάλη διαφορά ηλικίας από τους άνδρες της ζωής της, είναι μάλλον αφροδισιακή, εφόσον είχε 23 χρόνια από τον πρώτο, 30 χρόνια από τον δεύτερο και από τον Gere 21 χρόνια.
Επιπλέον συνδυάζει το κοφτερό μυαλό με τη sexy εμφάνιση, εφόσον ο κυβερνήτης του ζωδίου της Ερμής, είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα, την κάνουν άκρως σαγηνευτική και ερωτεύσιμη.
Όλα τα παραπάνω τα αντιλαμβάνεται απόλυτα ο Ερμής στον Ζυγό εκείνου και μάλιστα σε τετράγωνο με Ουρανό του.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ τους είναι δυνατή και αν λάβουμε υπ όψιν την αντίθεση Άρη – Δία εκείνου, στον άξονα 1ου – 7ου οίκων με τον Άρη στον Καρκίνο, το σωστό timing που είναι πολύ σημαντικό γενικότερα στη ζωή του, είναι αυτό που θα συμβάλει στη συνέχεια αυτής της σχέσης.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved