Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής: Ένας χωρισμός με αμφίβολη εξέλιξη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αιγόκερω Μαίρης Συνατσάκη και του Υδροχόου Μύρωνα Στρατή, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής: Ένας χωρισμός με αμφίβολη εξέλιξη


Εδώ και δύο περίπου μήνες η παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που έμεναν, μετά από έναν έντονο τσακωμό.
Ωστόσο τίποτα δεν είχε γίνει επισήμως γνωστό μέχρι σήμερα, που εκείνη δήλωσε πως έχουν χωρίσει και μάλιστα ήταν δική της απόφαση.

Η αλήθεια είναι πως η χρονιά αυτή δεν είναι και η καλύτερη για την Μαίρη Συνατσάκη, που σαν Αιγόκερως με Σελήνη και Άρη στον Ζυγό, αντιμετωπίζει τα πυρά των διελαύνοντων πλανητών που στοχεύουν κατευθείαν στις σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στις γενικότερες δραστηριότητές της.
Ας μην ξεχνάμε πως και η πορεία της στο «Dancing with the stars» είχε αιφνίδια εξέλιξη, αφού αποχώρησε λίγο πριν την είσοδό της στην τελική τριάδα.
Η κοινωνική και πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια που οφείλει την εξωστρέφειά της στη Σελήνη στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία, έπρεπε να διαχειριστεί την βίαιη επίδραση των διελαύνοντων Ουρανού και Πλούτωνα αλλά και του ανάδρομου Άρη, που θα εξακολουθήσουν να διαταράζουν την ψυχολογία της.
Μέσα σε όλα αυτά τα πυρά η διόγκωση των καταστάσεων από τον Δία έδωσε στον τσακωμό καθοριστικές διαστάσεις, αλλά και ο κυβερνήτης του ζωδίου της Κρόνος που επιστρέφει στη γενέθλια θέση του στον Σκορπιό και μάλιστα σε σύνοδο με την Αφροδίτη της, διαμόρφωσε οριστικά τα δρώμενα.

Όσο για τον σύντροφό της Μύρωνα Στρατή τα πράγματα ήταν κατά κάποιο τρόπο παρόμοια, εφόσον η Σελήνη του στον Αιγόκερω δέχονταν τις ίδιες επιρροές, αλλά και ο Άρης του στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο, ασφυκτιούσαν κάτω από την επιδρομή του διελαύνοντα Άρη.
Όλο αυτό το πλανητικό συνονθύλευμα ήταν υπεραρκετό για να δημιουργήσει έκρηξη στο ζευγάρι, που οδήγησε μοιραία στην απομάκρυνσή του.
Ωστόσο μπορεί το διάστημα αυτό να είναι έντονο και για τους δύο, αλλά αν ο πραγματικός λόγος είναι ένας τσακωμός, τα πράγματα δεν τελειώνουν εύκολα για δύο ανθρώπους που ήταν ερωτευμένοι και έκαναν και σχέδια για το μέλλον.
Η Πανσέληνος στις 14/5 στον Σκορπιό μπορεί να ανακινήσει ξανά τα συναισθήματα, ενώ η ορθόδρομη πορεία του Άρη από 20/5 μπορεί να τους πάει για έναν γύρο ακόμα έως και τα μέσα Ιουνίου, που το ξεκαθάρισμα θα είναι πράγματι οριστικό.
Όσο για το πρώτο βήμα, ανήκει σίγουρα στον Υδροχόο με το ακριβέστατο εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού, που απαλλαγμένος από πιέσεις δύναται να προβάλει τη συναρπαστική του πλευρά.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved