Olivia Hussey: Η τηλεοπτική Παρθένος Μαρία, είναι Κριός και πλέον 63 ετών

Ο ρόλος της σαν μητέρα του Ιησού έχει τη δυναμική του Δία της στους Ιχθύες στον 12ο οίκο

Olivia Hussey: Η τηλεοπτική Παρθένος Μαρία, είναι Κριός και πλέον 63 ετών

Από τη στιγμή που ο πρωτοπόρος Υδροχόος, Franco Ζeffirelli, έπλασε το σενάριο που ονόμασε «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και το έκανε τηλεοπτική σειρά, έμεινε στην ιστορία για το ανεπανάληπτο έπος του. Η επιδεξιότητά του να διαλέγει ηθοποιούς απόλυτα ταιριαστούς στους ρόλους τους, τον οδήγησε να δώσει το ρόλο της μητέρας του Ιησού «Μαρίας», στην 26χρονη τότε Olivia Hussey. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που την επέλεγε, εφόσον η πρώτη ήταν στο ρόλο της Ιουλιέτας στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», πριν από 9 χρόνια, λαμβάνοντας και Χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία της.

Αυτή η Κριός με ωροσκόπο Κριό και Σελήνη στον Λέοντα που σε κοιτάζει και νιώθεις αμήχανα μέσα σε αυτό το πύρινο και διαπεραστικό της βλέμμα, έχει ενσαρκώσει σπουδαία πρόσωπα δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, με τελευταίο αυτό της Μητέρας Τερέζας, αλλά έχει ερμηνεύσει και ρόλους που εκτοξεύουν τη σεξουαλικότητά της, όπως στην ταινία «chocolate».

Η Αργεντίνα star μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες μέχρι τα 7 της χρόνια, ενώ μετά μετακόμισε με τη μητέρα της στην Αγγλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

Ο ρόλος της σαν μητέρα του Ιησού στη σειρά που προβάλλεται κάθε Πάσχα, έχει τη δυναμική του Δία της στους Ιχθύες στον 12ο οίκο μάλιστα, που της έδωσε την πανανθρώπινη αύρα, αλλά και τη σταδιακή της επιτυχία, μέσα από το εξάγωνο με την Αφροδίτη της. Αυτό το εξάγωνο της έφερε 3 γάμους, 3 παιδιά και εξαιρετικές συνεργασίες, εφόσον η Αφροδίτη κυβερνά τον 7ο οίκο της. Ωστόσο η παρουσία του Ποσειδώνα στην ακμή του 7ου οίκου είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να στεριώσει στους γάμους της, λόγω της εξιδανίκευσης που έκανε και της μετέπειτα απογοήτευσης.

Ο Άρης στον Ταύρο στον πρώτο οίκο σε σύνοδο με τον Ερμή και σε ακριβέστατο εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μια σημαντική υπόθεση στον χάρτη της, εφόσον κυβερνά το ζώδιο και τον ωροσκόπο της, έχοντας παίξει και καθοριστικό ρόλο στη μαγνητική της εμφάνιση, που ηλεκτρίζει και προκαλεί μια αίσθηση δέους.

Η Σελήνη στον Λέοντα στον 5ο οίκο αυξάνει τη θεατρικότητα της παρουσίας της, που παίρνει τεράστιες διαστάσεις από το τρίγωνο με τον Ήλιο, κυβερνήτη του 5ου οίκου.

Η Olivia Hussey διαθέτει ένα σπάνιο μίγμα σεξουαλικότητας, ρομαντισμού, αφέλειας, νευρικότητας και πραότητας, αποτυπωμένο στους ρόλους που έχει υποδυθεί, εκφράζοντας τα χαρακτηριστικά της σε όλο τους το φάσμα.

Σήμερα είναι 63 ετών, απολαμβάνοντας τα παιδιά, τα εγγόνια, αλλά και το γεμάτο παρελθόν της, καλλιτεχνικό και όχι μόνο.

{youtube}5Hpu25DmFvE{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved