Berenice Marlohe: Κερδίζει τις εντυπώσεις στην νέα ταινία του James Bond, Skyfall

Η εκθαμβωτική Ταυρίνα είναι η δεύτερη Γαλλίδα που στέκεται στο πλευρό του James Bond και ο ρόλος αυτός ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για την καριέρα της

Berenice Marlohe: Κερδίζει τις εντυπώσεις στην νέα ταινία του James Bond, Skyfall

H πολυσυζητημένη ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα και από χθες παίζεται στους κινηματογράφους. Ανάμεσα στις τρεις γυναίκες που συμπρωταγωνιστούν με τον Daniel Craig, είναι και η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου, στην οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενη δημοσίευση.

Εκείνη όμως που έχει στρέψει επάνω της όλα τα φλας από την επίσημη Αμερικανική πρεμιέρα, είναι η Γαλλίδα Berenice Marlohe, που κόβει την ανάσα, όχι μόνο με την ομορφιά της, αλλά με την ασυνήθιστα άγρια θηλυκότητα που εκπέμπει.

Η σύνοδος του κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη, με τον Άρη στον Ταύρο, δηλώνει την απόλυτα αισθησιακή της φύση, αλλά και την ανάγκη της να την εξωτερικεύσει όσο πιο πολύ μπορεί.

Η εκθαμβωτική Ταυρίνα είναι η δεύτερη Γαλλίδα που στέκεται στο πλευρό του James Bond και ο ρόλος αυτός ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για την καριέρα της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Από ό, τι φαίνεται τα ζώδια της γης και του νερού πρωταγωνιστούν και αυτά σε αυτήν την ταινία, αφού οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές (μαζί και ο Javier Bardem) κινούνται ανάμεσα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και των Ιχθύων, με τη Σελήνη να τους ακολουθεί πιστά.

Η πληθωρική Γαλλίδα σε συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό FHM, περιέγραψε τον ιδανικό άνδρα, κάτι μεταξύ Κόναν του Βάρβαρου και Woody Allen, όπως προκύπτει από τις περιγραφές της, ενώ αναφέρθηκε και στους ρόλους που έχει ζηλέψει και ανήκουν σε άνδρες.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη κάμπτει τη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό της, ενδυναμώνοντας το πάθος της ενεργητικής έκφρασης, που αναζητά έστω και ασυνάρτητα, μέσα από την αντίθεση του Ερμή στον Ταύρο, με τον Ουρανό.

Δήλωσε τη προτίμησή της στους έντονους και σκοτεινούς χαρακτήρες που συνήθως ερμηνεύουν άνδρες, φέρνοντας για παράδειγμα τον ρόλο του Gary Oldman στο «The Firm».

Αν θυμηθούμε την ιδιοσυγκρασία του Oldman και το τρομακτικό στοιχείο που τον διέπει, καταλαβαίνουμε τι εννοεί η περίεργη Marlohe.

Άλλωστε δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη μιας και προσθέτει πως ο ρόλος της «Severine» που υποδύεται στην ταινία την εκφράζει απόλυτα, διότι συνδυάζει έναν σκοτεινό χαρακτήρα με μια σεξουαλικότητα που σκοτώνει. Είναι μυστηριώδης, κακή, περιπετειώδης, σπάνια δείχνει την φωτεινή της πλευρά και είναι σχεδόν σατανική.

Αν και δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης, οι παραπάνω προτιμήσεις μπορούν να εκφραστούν άνετα από το τετράγωνο του Δία με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη, η οποία είναι αυτή που κρατά γερά τα ηνία της ζωής της. Διότι η ίδια σύνοδος σχηματίζει και τρίγωνο με τον Κρόνο και οι δύο αυτοί συνδυασμοί τονίζουν πως η Marlohe έχει μια αθεράπευτα αισθησιακή παρουσία, που ξέρει να όχι μόνο να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της δίνονται, αλλά να τις προκαλεί και να τις απολαμβάνει, με ένα πανίσχυρο ένστικτο επιβίωσης.

Το όνειρό της; Nα παίξει το ρόλο του «Joker στον επόμενο «Batman».

Αλήθεια ο έτερος Ταύρος Jack Nicholson που έχει ερμηνεύσει το ρόλο, τι θα έλεγε για όλα αυτά? Διαθέτοντας και όλα όσα θαυμάζει σε έναν άνδρα η Marlohe, μια συνεργασία μεταξύ τους, θα ήταν πράγματι δυναμίτης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved