Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επιστροφή και τα σχόλια του Δίδυμου

Εξέφρασε για άλλη μια φορά τη γνώμη του έτσι όπως μόνο ένας Δίδυμος με Άρη στους Διδύμους μπορεί

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η επιστροφή και τα σχόλια του Δίδυμου

Την πορεία του λίγο πολύ τη γνωρίζουμε όλοι.

Από το «Να 'μαστε πάλι εδώ Ανδρέα» της μουσικής σύνθεσης και στο «Δεν μετανιώνω» της στιχουργικής, μέχρι την παρουσίαση talent show,τηλεπαιχνιδιών, reality και πρωινών προγραμμάτων.

Αναμφισβήτητα ικανός στην επικοινωνία, στις δημόσιες σχέσεις και στη μουσική, σαν Δίδυμος με Άρη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο στην ακμή του μεσουρανήματος, καθιερώθηκε μέσα από αυτά.

Χρόνια ολόκληρα στο προσκήνιο, ώσπου ξαφνικά αντιμετώπισε μια άλλη πραγματικότητα.

Χωρισμοί, τεράστιες οφειλές, πώληση του σπιτιού του και προτάσεις ανύπαρκτες.

Απομονώθηκε στη Μήλο να συγγράψει την αυτοβιογραφία του, μέχρι τη στιγμή που πριν λίγους μήνες μετακόμισε στην Κύπρο, όπου παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή «Your song» για το Mega της Κύπρου.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες έγινε με επεισοδιακό τρόπο, καθώς από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο, άρχισε να κατακρίνει αρχικά τον AΝΤ1 για την ελάχιστη παρουσία της άλλοτε συντρόφου του Τοξοτίνας, Σοφίας Βόσσου στο trailer του YFSF.

Μιλώντας κολακευτικά για την ίδια αλλά όχι και για το κανάλι, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη γνώμη του έτσι όπως μόνο ένας Δίδυμος με Άρη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο του μπορεί να εκφράσει: Αυθόρμητα, άκομψα, έξυπνα και νευρικά.

Αν συνυπολογίσουμε και τον κυβερνήτη του, Ερμή, στον Ταύρο, έχουμε την έντονη έκφραση της αντιπάθειας και της συμπάθειας, χωρίς περιστροφές.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, διότι ο ωροσκόπος στην Παρθένο για έναν Δίδυμο, δεν αρκείται μόνο στο να πει τη γνώμη του, αλλά χρειάζεται να σχολιάσει και να κριτικάρει εξονυχιστικά.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega, έκρινε το μουσικό show του καναλιού, #J2US λέγοντας πως ο Υδροχόος Δημήτρης Ουγγαρέζος, από το πλατό που υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους είναι ο βασικός παρουσιαστής του show και μάλιστα πολύ καλός, ενώ η παρουσιάστρια Λιονταρίνα Ζέτα Μακρυπούλια, απλά το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει, παραλείποντας να πει αν το κάνει καλά ή όχι.

Συνεχίζοντας δήλωσε πως το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία και πως αυτός που προχωράει το show είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Καθόλου κολακευτική η γνώμη του για την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά γνώμη του είναι και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα.

Πόσο μάλλον με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο με Ουρανό, που μέσα στην ελευθερία της χάνει τον έλεγχο μεταξύ της διανοητικής ικανότητας και της συναισθηματικής υποκίνησης.

Παρόλα αυτά το τρίγωνο του Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου και του ωροσκόπου με τον Κρόνο, δείχνει πως η κρίση του έχει επαγγελματική βάση, προσεγγίζοντας όσα παρατηρεί βάση της εκτελεστικής ικανότητας όσων τα αντιπροσωπεύουν.

Η έκδηλη απογοήτευση για όσα του συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια βρίσκεται στη λέξη «κουκούτσι» που χρησιμοποιεί πολύ συχνά στις περιγραφές του, εφόσον η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού στον Καρκίνο, στοχεύτηκε ανελέητα μαζί με τον Δία από τον Κριό.

Τώρα που τα δύσκολα περνάνε και τον αφήνουν να χαλαρώσει, θα τον θέλαμε πιο απομακρυσμένο από την προηγούμενη ευμετάβλητη και επιπόλαιη διάθεσή του.

{youtube}5xNeHUgWsCc{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved