Ποια είναι η Δίδυμος Kate Upton που κατακτά το modeling και όχι μόνο;

Αντιμετώπισε την σκληρή πραγματικότητα, καθώς δεν διαθέτει το κλασικό ελαφίσιο σώμα του μοντέλου

Ποια είναι η Δίδυμος Kate Upton που κατακτά το modeling και όχι μόνο;

Είναι γνωστό το κυνήγι νέων προσώπων στο χώρο του modeling, που θα εντυπωσιάσουν με κάτι ξεχωριστό και μη συνηθισμένο.

Η Kate Upton δεν ανήκει σε αυτές που την κυνήγησαν με προτάσεις που τόσο επιθυμούσε, αντίθετα κυνήγησε αυτή την καριέρα της.
Αποφασισμένη, όχι μόνο να λάμψει στο modeling, αλλά να καθιερωθεί σαν sex symbol, αντιμετώπισε την σκληρή πραγματικότητα, καθώς δεν διαθέτει το κλασικό ελαφίσιο σώμα του μοντέλου, ενώ οι υπεύθυνοι της Victoria's Secret τη χαρακτήρισαν ως δευτεροκλασάτη παχουλή γυναίκα, που θυμίζει σύζυγο ποδοσφαιριστή.

Πολύ απογοητευτικό για τις περισσότερες νεαρές της ηλικίας της, αλλά όχι για μια Δίδυμο, με Αφροδίτη στους Διδύμους σύνοδο με τον Ήλιο της, Σελήνη στον Ζυγό και Άρη στον Κριό.
Επιστρατεύοντας την επικοινωνιακή χάρη του Δίδυμου, μαζί με τη διπλωματία του Ζυγού και το ακαταμάχητο πείσμα του Κριού, όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει σάλο στις πασαρέλες και στις φωτογραφίσεις της με μαγιό, αλλά κατάφερε να συμπρωταγωνιστήσει και στην ταινία «The other woman» μαζί με την Παρθένο, Cameron Diaz και την Κριό, Leslie Mann.

Ανάμεσα σε δύο πολύ όμορφες γυναίκες η Upton ξεχώρισε, κλέβοντας και την παράσταση στην πρεμιέρα της ταινίας πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο, με το εκρηκτικό της μπούστο.
Καθώς τα φλας έπεφταν ασταμάτητα στο ντεκολτέ της, εκείνη απολάμβανε την ικανοποίηση της νίκης της, εφόσον περιοδικά και διαδίκτυο βομβαρδίστηκαν για άλλη μια φορά από τις φωτογραφίες της, ενώ η Cameron Diaz δεν παρέλειψε να εκφράσει το θαυμασμό της για τη ζουμερή συμπρωταγωνίστριά της.

Μπορεί λοιπόν η 22χρονη να μην έχει ακόμα λάβει προτάσεις από διάσημους οίκους και ο κολοσσός Victoria's secret να τη θεωρεί άλλη μια τυπική ξανθιά Αμερικανίδα με χυμώδες στήθος, αλλά μέσα σε δύο χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα.
Ο ανάδρομος γενέθλιος Κρόνος της όχι μόνο δεν εμπόδισε τις αναστολές της, αλλά το τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη της, μετέτρεψε την απογοήτευση και τις κακές κριτικές σε σκληρό αγώνα καταξίωσης.
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη φαίνεται να παίζει το ρόλο του βασικότερου υποκινητή, που με ανυπομονησία και θυμό, βιάζεται να ανταποδώσει με τον τρόπο της.
Η ουσία που μπορεί να μην είναι ορατή στα μάτια πολλών, ίσως ακόμα και στο ωροσκόπιό της, παραμένει ουσία για την ίδια και όπως φαίνεται είναι ακόμα στην αρχή.
Η φόρα της Upton μοιάζει με τυφώνα έτοιμο να σαρώσει τα πάντα, το θέμα όμως είναι πόση διάρκεια θα έχει και όχι πόσα ξεσηκώθηκαν στο πέρασμά του.

{youtube}5X1Bvlx2A10{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved