Ρούλα Κορομηλά: Η απρόβλεπτη Υδροχόος επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, τη βλέπουμε ξανά μέσα από το Mega, σαν κριτή στο show «Just the two of us».

Ρούλα Κορομηλά: Η απρόβλεπτη Υδροχόος επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη

Ήταν πριν 23 χρόνια που η χαμογελαστή και μπριόζα Ρούλα Κορομηλά μας καλούσε να πιούμε μαζί της τον «Πρωινό καφέ», μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την ομώνυμη εκπομπή.
Αφού έσπασε τα μηχανάκια της AGB, το 1994 σπάει και το συμβόλαιό της, για να μετακομίσει στο Mega με τον τότε αγαπημένο της Στέφανο Σαρτίνι.
Ο Ουρανός κυβερνήτης του μεσουρανήματος αλλά και του ζωδίου της σε αντίθεση με τον επίσης Υδροχοικό Ερμή της, πέρα από τη δυνατότητα να κάνει πρωτοπόρες επιλογές, έχει και την ιδιότητα να τις ανατρέπει εν ριπή οφθαλμού.

Έχοντας καταξιωθεί και έχοντας πετύχει κάτι που ακολουθούν όλα τα κανάλια έως σήμερα, έστρωσε το δρόμο για τις επόμενες παρουσιάστριες, με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη.
Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο έχουν Σελήνη στον Ζυγό, μια Σελήνη ιδανική για μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και δημόσιες σχέσεις.
Η Ρούλα Κορομηλά με αυτή τη Σελήνη στον 6ο οίκο της εργασίας της σε τρίγωνο με την Αφροδίτη της κυβερνήτη του 6ου οίκου και του ωροσκόπου και τοποθετημένη στον 10ο οίκο της καριέρας, είχε τα εφόδια να καθιερώσει και να καθιερωθεί.

Λαμβάνοντας υπ όψιν και τον Ήλιο και τον Ερμή στον 10ο οίκο, έχουμε την εικόνα μιας πραγματικά επιτυχημένης παρουσίας.
Ακολούθησαν πολλές εκπομπές με τεράστια επιτυχία και εκλεκτούς επώνυμους να παρελαύνουν.
Το εξάγωνο του Ουρανού με τον Δία, δεν την αφήνει ακάλυπτη σε ότι αφορά την επαγγελματική της πορεία, ενώ η συμβολή του αποτυπώνεται περίτρανα στις πρωινές εκπομπές, στους αποτελεσματικότατους τηλεμαραθώνιους και στα φαντασμαγορικά show που έχει παρουσιάσει.

Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στάθηκε καθοριστικό στην εφαρμογή των στόχων και των οραμάτων της, πάντα με μια καλλιτεχνική περιβολή.
Η επανεμφάνισή της στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια έγινε το 2010 με την παρουσίαση του talent show «Greek Idol Live» και του «Big Brother» με την ίδια επιτυχία.
Από το 2007 είχε διοικητική θέση σαν σύμβουλος προγράμματος στον Alpha, λύνοντας τη συνεργασία της στις αρχές του 2013.
Η ακριβέστατη αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα την κάνει να μηδενίζει το κοντέρ πολύ συχνά στη ζωή της και να αρχίζει πάλι από την αρχή.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή μετά από 4 χρόνια απουσίας, να τη δούμε ξανά μέσα από το Mega, σαν κριτή στο show «Just the two of us».

Το Mega είναι το κανάλι που την ανέδειξε και της χάρισε τις μεγαλύτερες δόξες στην καριέρα της γι αυτό και η χθεσινή της υποδοχή τονίστηκε με το παραπάνω.
Ωστόσο η σύνοδος του ανάδρομου Άρη αυτό τον καιρό με τη Σελήνη της, δεν είναι και η ιδανικότερη σε ότι αφορά τη διάθεσή της, που κατά καιρούς είναι εριστική, δημιουργώντας προβλήματα στις συνεργασίες της, λόγω του τετραγώνου του ευέξαπτου και κυριαρχικού Άρη στον Ταύρο με την απρόβλεπτη Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Η ίδια πάντως στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αλεξάνδρα Τσόλκα προετοίμασε το έδαφος για την εμφάνισή της στο show του Mega, προειδοποιώντας για τις απόψεις της και παρομοιάζοντας την κίνησή της σαν αυτή του «καμικάζι».

Ερμή τετράγωνο με Άρη και τρίγωνο με Δία διαθέτει, έβγαλε πριν την έναρξη τη νευρικότητα ξεδιπλώνοντάς την εύστοχα, για να προλάβει τα κατοπινά σχόλια αλλά και για να δείξει πως η εμπειρία της, είναι πλέον γιγάντια και οφείλει να τα προβλέπει όλα.

{youtube}CUXGjRDzT1s{/youtube}

Διάβασε επίσης

Η Κορομηλά «κάρφωσε» το The Voice και «απείλησε» με αποχώρηση από το Just The Two Of Us

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved