Gary McKinnon: Ο ευφυής αυτιστικός hacker των συστημάτων των ΗΠΑ

Η Αγγλία αρνείται την έκδοση του Υδροχόου «Solo» στις ΗΠΑ

Gary McKinnon: Ο ευφυής αυτιστικός hacker των συστημάτων των ΗΠΑ

Πριν από 10 χρόνια είχε προκληθεί σάλος γύρω από το όνομά του, ενώ οι φωτογραφίες του φιγουράριζαν καιρό σε πρωτοσέλιδα Ευρώπης και Αμερικής.

Ο Σκωτσέζος Gary McKinnon με το κωδικό όνομα «Solo» κατηγορείται για τη μεγαλύτερη παραβίαση όλων των εποχών σε στρατιωτικά υπολογιστικά συστήματα των ΗΠΑ, για 13 συνεχόμενους μήνες από το 2001 και 2002.

Ο δαιμόνιος Υδροχόος μπόρεσε να εισχωρήσει στους Αμερικανικούς server και να διαγράψει σημαντικά αρχεία, ακινητοποιώντας 2.000 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε στρατιωτικές βάσεις και τη NASA, στον Αμερικανικό Στρατό, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, το Πεντάγωνο και κάποια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς των Αμερικανών άφησε στην ιστοσελίδα του Αμερικανικού Στρατού το μήνυμα: «Η ασφάλεια σας είναι σκ@τ@».

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Πριν αναρωτηθούμε για τις ικανότητες ενός ανθρώπου που έκανε επιτυχώς μια τέτοια ενέργεια, να υπενθυμίσω για όσους δεν γνωρίζουν, πως πρόκειται για έναν αυτιστικό που πάσχει από το σύνδρομο «Asperger», ενώ θεωρείται και ψυχικά διαταραγμένος.

Η στενή σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Υδροχόο δίνει την πρώτη εικόνα για την έντονη διανοητική του δραστηριότητα, που ψάχνει τρόπους να διοχετευτεί σε συγκεκριμένες ασχολίες και εν προκειμένω στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών, κάτω από την Υδροχοϊκή παρότρυνση.

Το πιο τραγελαφικό απ' όλα είναι πως ο ίδιος στις συγκεκριμένες πράξεις, αναζητούσε στοιχεία για την ύπαρξη δραστηριότητας αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων και εξωγήινων τεχνολογιών. Ανακάλυψε φωτογραφίες, φιλμ και άλλες αποδείξεις για εξωγήινα διαστημόπλοια, που κατείχαν μυστικά διάφορες Αμερικανικές υπηρεσίες, διαστημικούς στόλους, μυστικά προγράμματα και λίστες κωδικοποιημένων ονομάτων.

Η αντίθεση του συγκυβερνήτη του ζωδίου του Κρόνου με τον κυβερνήτη Ουρανό, είναι πολύ ενδεικτική για τη νευρική διαταραχή που τον διέπει και ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για τη διανοητική του ασθένεια. Συμπεριλαμβανομένης και της αντίθεσης Κρόνου – Πλούτωνα, γίνεται σαφής η προσπάθειά του να εξουσιάσει το σύστημα, συνωμοτώντας με αυτόν τον τρόπο.

Η NASA προσπαθώντας να διώξει ποινικώς τον McKinnon για τη υποκλοπή αρχείων από τους υπολογιστές της και εφόσον ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είδε τα UFO αρχεία, εάν η NASA έχει καταστρέψει τα αρχεία, τότε τίθεται θέμα καταστροφής δημόσιας περιουσίας, γεγονός που αν αποδειχθεί, ο McKinnon θα μπορεί να χαμογελάει ακόμα περισσότερο από όσο πριν λίγες ημέρες. Διότι κατόπιν όλων αυτών, το θέμα ήταν αν η Αγγλία δεχόταν να παραδώσει τον McKinnon στις Αμερικανικές αρχές για να δικαστεί εκεί.

Η απόφαση δόθηκε πριν λίγες ημέρες δια στόματος της Βρετανίδας Υπουργού Εξωτερικών και είναι αρνητική ως προς την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Η αιτιολογία ήταν η ανησυχία μήπως ο McKinnon αυτοκτονήσει, εφόσον πάσχει από βαριά κατάθλιψη και η ποινή για την ενοχή του στην Αμερική, θα ήταν ισόβιος καταπέλτης.

Το τρίγωνο του Δία με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή και μάλιστα το τρίγωνο Ήλιου – Δία σε ιδιομοιρία, εντείνει ακόμα πιο πολύ τη νευρική του υπερδιέγερση, αλλά υπόσχεται παράλληλα επιτυχία και φήμη από τις αναζητήσεις του.

Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με αυτήν τη σύνοδο, τονίζει τις παράξενες επιθυμίες του, βάζοντάς τον σε μια παγίδα εξαπάτησης και εύκολης θυματοποίησης.

Αυτό που έχει σημασία για τον ιδιαίτερο McKinnon, είναι πως ο αγώνας της μητέρας του και πολλών ένθερμων υποστηρικτών του δικαιώθηκε, ακόμα και αν το μέλλον του κείτεται ακόμα με σπασμένα φτερά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved