Δάνης Κατρανίδης – Παναγιώτα Βλαντή: Λέων και Κριός πήραν φωτιά

Μετέφεραν τον θεατρικό τους έρωτα στην προσωπική τους ζωή

Δάνης Κατρανίδης – Παναγιώτα Βλαντή: Λέων και Κριός πήραν φωτιά


Βομβαρδισμός ειδήσεων για γνωστά ζευγάρια που χωρίζουν, αλλά ακόμα μεγαλύτερος για όσα ενώνονται και μάλιστα σε σύντομο διάστημα από τους χωρισμούς τους.
Ένα από αυτά είναι ο Λέων, Δάνης Κατρανίδης και η Κριός, Παναγιώτα Βλαντή, που ούτε λίγο ούτε πολύ μετέφεραν τον θεατρικό τους έρωτα στην προσωπική τους ζωή.
Όλα άρχισαν στο θέατρο «Πόλη» που ανήκει στον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος θέλοντας να τιμήσει το «Έτος Ingmar Bergman» ανέβασε το μαργαριτάρι του Σουηδού σκηνοθέτη «Σκηνές από έναν γάμο», με συμπρωταγωνίστρια την Παναγιώτα Βλαντή.

Εκείνη μόλις είχε χωρίσει από τον σύντροφό της Νίκο Ράπτη, αποχαιρετώντας τη δεύτερη μακροχρόνια σχέση της ζωής της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Εκείνος πρόσφατα χωρισμένος με την 30 χρόνια μικρότερή του Δίδυμο, Χρύσα Παπά που γνωρίσαμε σαν τηλεοπτική του κόρη στα «Μυστικά της Εδέμ», συνεχίζει να αποπνέει άφθονη γοητεία, κύρος και ταλέντο.
Η Παναγιώτα Βλαντή που είναι 20 χρόνια μικρότερή του, δεν θα μπορούσε να μην ξαφνιάσει τον διαχρονικό gentleman με την ενθουσιώδη, δυναμική και φλογερή της παρουσία.
Σαν Κριός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Λέοντα σε Μεγάλο Τρίγωνο, είναι ευνόητο να εντυπωσιάσει έναν άνδρα της δικής του κλάσης και μάλιστα Λέοντα, που δελεάζεται ιδιαίτερα από την εκρηκτική της δυναμική.
Άλλωστε η εμπειρία του Δάνη Κατρανίδη στο γυναικείο φύλο είναι αναμφισβήτητη, έχοντας στο ενεργητικό του 3 γάμους και 3 διαζύγια και αρκετές μακροχρόνιες και μη, σχέσεις.
Ο επιβλητικός άνδρας και εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός με το εντελώς δικό του ερμηνευτικό στυλ και το μπλαζέ ύφος που έχει κληρονομήσει από το ζώδιό του και τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αλλά και τον Ερμή στον Λέοντα, είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός με σπουδαίες δουλειές στο ενεργητικό του.
Η συστολική του αύρα που είναι και αυτή που αποπέμπει όλο το μυστήριο, οφείλεται στην Αφροδίτη στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Κρόνο, αλλά και στον Άρη στον Καρκίνο που σε σύνοδο με Ουρανό, υπόσχεται πάντα σιωπηλά όσα τελικά χαρίζει βροντερά και αιφνίδια.
Η Σελήνη του στον Τοξότη είναι το κερασάκι στην τούρτα της νεανικής του εμφάνισης, αλλά και του μοναδικού συνδυασμού διακριτικού φλερτ και ορμητικής επιδίωξης.

Ζευγάρι λοιπόν και στη ζωή αν και εκείνη παραμένει ακόμα με μια εκκρεμότητα, που είναι αυτή του γάμου ή της απόκτησης ενός παιδιού.
Ο Ήλιος στον 4ο οίκο δείχνει την αγάπη που έχει για το σπίτι και την οικογένεια, αλλά ο Κρόνος στον 5ο οίκο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, καθυστερεί μια δική της.
Τα δύο Μεγάλα τρίγωνα στο ωροσκόπιό της το πρώτο μεταξύ Ήλιου – Σελήνης – ωροσκόπου και το δεύτερο μεταξύ Ήλιου – Σελήνης και Άρη, διαβεβαιώνουν πέρα από την ενεργητικότητα, το υποκριτικό της ταλέντο και την αισιόδοξη φύση της, πως αυτό που ψάχνει θα το βρει, γιατί δεν έχει σύνορα, όρια και στεγανά.

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση, δεν είναι τυχαίο που βρέθηκαν μαζί, εφόσον ενώνονται σε πολλά και θεμελιώδη, με όψεις που υπαινίσσονται πως ακόμα και αν και αυτή η σχέση τελειώσει, ο ένας από τον άλλον θα έχει αποκομίσει μια αξέχαστη εμπειρία στη ζωή του.

{youtube}5CYsdfbojJo{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved