Kim Kardasian και Kelly Brook – Η μανία της αυτοπροβολής τους

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ανάμεσα στις δύο γυναίκες, που ωστόσο διαφέρουν πολύ στην μέθοδο προβολής τους, αλλά και στον τρόπο που την προσεγγίζουν

Kim Kardasian και Kelly Brook – Η μανία της αυτοπροβολής τους

Το χόμπι της Ζυγίνας Kim Kardasian να φωτογραφίζει τις καθημερινές στιγμές της είτε καλλωπίζεται μέσα στο σπίτι, είτε μπαινοβγαίνει στο γυμναστήριο, είτε κολυμπάει με το μαγιό της, είτε βολτάρει με τον αγαπημένο της Kanye West και να τις αναρτά στο Twitter της, φαίνεται πως βρήκε απήχηση.

Η Τοξοτίνα Kelly Brook κάνει τα μάτια να ανοίγουν διάπλατα, με φωτογραφίες που ανέβασε στο δικό της Twitter με κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα που δοκίμαζε σε ένα δοκιμαστήριο, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της.

Τα εν λόγω εσώρουχα προορίζονται για το ενδυματολογικό μέρος του θεατρικού «Forever Crazy» στο οποίο και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με επαγγελματίες χορεύτριες από το Crazy Horse του Παρισιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δίνει μεγάλο αγώνα για να είναι συνεχώς άψογη, διατηρώντας την τέλεια εικόνα της. Τόνισε επίσης πως δεν αντέχει τις συγκρίσεις με τις άλλες διάσημες, όπως την Kim Kardasian.

Όμως από ότι φάνηκε η πληθωρική και sexy Τοξοτίνα με το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, βρίσκει τον ανταγωνισμό ένα από τα πιο δελεαστικά πράγματα, που η Σελήνη στον Αιγόκερω ανάγει σε χόμπι και ενίοτε σε εμμονή. Από τη μία δεν θέλει συγκρίσεις και από τη άλλη αντιγράφει της κινήσεις της Kardasian, αφήνοντας το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να απελευθερώσει τεράστιες ποσότητες από την έντονη σεξουαλικότητά της.

Στην αντίπερα όχθη η Kardasian σαν Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Ιχθύες, αρέσκεται στο να δημιουργεί ένα μυστήριο με αυθόρμητες προθέσεις, στοχεύοντας περισσότερο στη διατήρηση μιας συγκεκριμένης εικόνας, που εμπνέεται από τον Ποσειδώνα στον πρώτο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της.

Οι φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στη Βενετία με τον αγαπημένο της, με το λευκό νυφικό φόρεμα και με το τριαντάφυλλο που της προσέφερε, εκτός από στημένες, είχαν και κάτι αλληγορικό, αφήνοντας και το υπονοούμενο του προσεχούς γάμου της.

Η Kardasian λοιπόν αφήνει υπονοούμενα, ενώ η Brook είναι σαφής για τις sexy προσπάθειες προβολής της. Αυτό το διαπιστώνει κανείς εύκολα με μια αναζήτηση φωτογραφιών τους στο google στις οποίες η Kardasian είναι ντυμένη ως επί το πλείστον με εκθαμβωτικά και ευφάνταστα ρούχα, ενώ η Brook με μαγιό και εσώρουχα.

Άλλωστε ο Δίας της Kardasian κυβερνήτης του ωροσκόπου της στον 10ο οίκο της καριέρας και σε ιδιομοιρία όψης αντίθεσης με τη Σελήνη, επιβεβαιώνει πως η μανία της να μοιράζεται κάθε στιγμή της, δεν καταλαμβάνεται από άγχος και πίεση, αντίθετα με την Brooke που όπως παραδέχεται, αγωνίζεται για τη διατήρηση της άψογης εικόνας της.

Όπως και να' χει ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ανάμεσα στις δύο γυναίκες, που ωστόσο διαφέρουν πολύ στην μέθοδο προβολής τους, αλλά και στον τρόπο που την προσεγγίζουν.

Με το χέρι στην καρδιά πάντως, η ομορφιά της Kardasian προκαλεί ρίγος.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved