Ένας Κριός επιμένει να συστηθεί

Ένας Κριός μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Κριός επιμένει να συστηθεί

Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Κριού.
Τα γενέθλιά μου ξεκινούν στην Εαρινή Ισημερία που όλα γύρω κάνουν μια νέα αρχή.
Mου αρέσει να είμαι αρχηγός, πρώτα του εαυτού μου. Διότι όπως είπε και ο αείμνηστος ομοζώδιός μου Marlon Brando, «Όταν κάποιος τραβάει το δικό του δρόμο, δεν κινδυνεύει να τον προσπεράσουν».

Είμαι ορμητικός σαν χείμαρρος και πολλοί νομίζουν πως δεν έχω τρόπους, αλλά εγώ βιάζομαι γιατί δεν έχω χρόνο για πέταμα.
Δεν αφήνω εκκρεμότητες και επιθυμώ να τελειώνω αμέσως τις υποθέσεις μου. Απεχθάνομαι να χρωστάω οτιδήποτε σε οποιονδήποτε και δεν θέλω και να μου χρωστούν.
Σας διαβεβαιώνω πως αν γνωρίσετε Κριό με την αντίθετη πρόθεση, φταίει κάτι άλλο.
Μιλάω πάντα στα ίσια και δεν καλοπιάνω τους άλλους με χαϊδολογήματα, αφήνοντας να το κάνουν μοναδικά οι συμπληρωματικοί μου Ζυγοί.
Ωστόσο αν καταλάβω με την οξεία μου εγκεφαλική διαίσθηση πως ο άλλος χρειάζεται μια διπλωματία, τη δανείζομαι από τον άξονά μου και την προσφέρω απλόχερα προκειμένου φυσικά να γίνει το δικό μου, δηλαδή αυτό που εγώ νομίζω σωστό.

01 chan lgl

Η λέξη «εγώ» προβάλλεται συχνά από την αφεντιά μου, όχι για τις πρόχειρες σκέψεις πως είμαι εγωκεντρικός και πως θέλω όλα να περιφέρονται γύρω από μένα, αλλά γιατί έχω έντονα την αίσθηση πως αν δεν έχω νύχια να ξυστώ, θα μείνω ταλαιπωρημένος.
Αυτή είναι και η έντονη ανασφάλειά μου, να τρέχω να προλάβω, για να μην πάθω κάτι που δεν θέλω.
Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη και μου αρέσει να εκτίθεμαι, γιατί έτσι αναγκάζω και τους άλλους να το κάνουν. Όχι δεν είμαι καθόλου εκδικητικός, απλά διασκεδάζω να ξεθάβω τα κεφάλια των στρουθοκαμήλων από το χώμα.
Δεν αντέχω τις ρητορείες και τα κηρύγματα και δεν μπορώ τις υποδείξεις. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα ακούω τους άλλους, γιατί τελικά θα κάνω το δικό μου.

Είμαι απειθάρχητος και ατίθασος, αλλά τι να κάνω που τα κλισέ, μου φαίνονται μίζερα και αποπνικτικά. Κάτι ξέρει ο Κρόνος που βάζει τα όρια, που στο ζώδιό μου είναι σε ανίσχυρη θέση. Αντίθετα ο κυβερνήτης μου Άρης, μου χαρίζει αστείρευτη ενέργεια ψάχνοντας διαρκώς να διοχετευτεί κάπου, ενώ μου είναι δύσκολο να φρενάρω.
Κατά βάθος είμαι ένα παιδί που δεν θέλει να ωριμάσει, αλλά παράλληλα είμαι γεμάτος αθωότητα, αφέλεια και καλή καρδιά, αρκεί να μη μου κόψουν τα φτερά μου.
Το μότο μου είναι «Αύριο είναι μια καινούργια μέρα» διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία και την τόλμη να προσπαθήσω να είναι καλύτερη.
Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μαθαίνω εύκολα από τα λάθη μου και ξεχνώ το παρελθόν χωρίς να αυτό να με ξεχνά. Γι αυτό γίνομαι έξαλλος όταν μου το θυμίζουν, ενώ εγώ θέλω να πάω παραπέρα αβασάνιστα.

214 robert downey jr -906173-large image

Όσο εύφλεκτος όμως και αν είμαι, άλλο τόσο συγχωρητικός μπορώ να γίνω. Συναισθηματικό δεν θα με έλεγα, αλλά δεν είμαι και Αιγόκερως.
Αγαπώ πολύ τους φίλους μου και τους ανθρώπους που δεν έχουν να κρύψουν πολλά.
Γενικά δεν θέλω να έχω την ανάγκη κανενός και ο στόχος μου υπάρχει πάντα φωταγωγημένος.
Συμβιβασμούς κάνω μόνο όταν μπορώ να ανακαλέσω και σίγουρα δεν είμαι αυτός που θα δεχτεί την ήττα. Αν στη θλιβερή για μένα περίπτωση αποτύχω, θα ξανασηκωθώ με την ιδέα πως προσπάθησα και θα ξαναπροσπαθήσω.
Ωραία τα είπα δεν έχω παράπονο, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να πείσω και εμένα πως με την πρώτη δυσκολία δεν γίνομαι ανυπόφορος, γκρινιάρης, ηττοπαθής και μελαγχολικός.
Φυσικά και γίνομαι, διότι η ενθουσιώδης φύση μου δεν αντέχει τις αντιξοότητες και ο εγωισμός μου γίνεται βουνό και η παραίτησή μου ακόμα μεγαλύτερη.
Γιατί θα πρέπει να καταλάβω κάποτε πως ο ανταγωνισμός, η επιμονή και το πείσμα θρέφουν τα πάθη, αλλά αφήνουν νηστική την περίσκεψη.
Και τώρα που περιαυτολόγησα και αυτοσαρκάστηκα, πάω μέχρι το γυμναστήριο να ξεδώσω και το βραδάκι θα εξορμήσω για ερωτικές μεθυστικές νύχτες διασκέδασης από κουλτούρα έως ταβερνάκι, γιατί φυσικά τα αποδέχομαι όλα.

Σας χαρίζω το ερωτικότατο κομμάτι της υπέροχης Κριού Dianna Ross και σας συνιστώ να μην υποκύπτετε εύκολα, παρά μόνο στους εαυτούς σας!

{youtube}bTt5hM521k4{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Κριούς στην Image Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved