Άννα Δρούζα: Η τηλεοπτική επιστροφή της Υδροχόου

Η συμπαθής δημοσιογράφος μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Άννα Δρούζα: Η τηλεοπτική επιστροφή της Υδροχόου


Μετά από 4 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Άννα Δρούζα επανέρχεται στα πλατό και από την Τρίτη 4/3 παρουσιάζει ξανά την παλιά εκπομπή της με τίτλο «Μπορώ», αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αυτά τα 4 χρόνια όπως δήλωσε, αφοσιώθηκε στην κόρη της και στον σύντροφό της Θανάση Λάλα, αλλά και στο site της boro.gr.
Κάθε μεσημέρι λοιπόν στις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, το τηλεοπτικό της περιοδικό φιλοξενεί διάφορα θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοινό και με απαντήσεις από καλεσμένους, ειδικούς επί των θεμάτων αυτών.

Το καθαρά κοινωνικό εγχείρημα μιας Υδροχόου με κατορθώματα αφανών ηρώων, συνοδεύεται από προσωπικές αφηγήσεις που συγκινούν την Αφροδίτη της στους Ιχθύες, αλλά και αναζητήσεις στην τέχνη, το θέατρο, τον κινηματογράφο, που η Σελήνη της στον Τοξότη υπογραμμίζει σαν απαραίτητες.

Η Άννα Δρούζα είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια και καταξιωμένη δημοσιογράφος και σαν Υδροχόος με Ερμή στον Υδροχόο είναι αρκετά αμετακίνητη σε ό, τι αφορά στις πεποιθήσεις της. Ίσως γι' αυτό και η επανεμφάνισή της έγινε με την ίδια εκπομπή και τον ίδιο τίτλο, γεγονός που δεν είναι περίεργο, αν λάβουμε υπ' όψιν το ακριβέστατο τρίγωνο του Υδροχοικού Ερμή με τον Άρη στον Ζυγό.

Αυτός ο συνδυασμός επιπλέον βοηθά στον να περνάει το δικό της, συμπεριφερόμενη και στα πιο δύσκολα, σαν τέλεια ειρηνοποιός και διπλωμάτης.

Η παρεμβολή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα τονίζει το όραμα στις επιδιώξεις της. Με το ακριβέστατο γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Δία οι φιλοδοξίες δεν την εγκαταλείπουν εύκολα και ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή, η επανεμφάνιση μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο διελαύνων Άρης βρίσκεται στην 27η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο ακριβείας με τον γενέθλιο Άρη της και σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία της και μάλιστα η εκπομπή ξεκίνησε στην ανάδρομη κίνησή του.

Η κινητοποίηση γι' αυτήν είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, αλλά οι απότομες μεταβολές και τα προβλήματα στις συνεργασίες της δεν θα λείψουν.

Το καλοκαίρι ο διελαύνων Δίας στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία της και σε τετράγωνο με τον Άρη της, μπορεί να της προσφέρει μια καινούργια συνεργασία, αυτή τη φορά με κάτι νέο, δροσερό και όχι τόσο δοκιμασμένο.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved