Τόνια Σωτηροπούλου – Μια Ελληνίδα στο πλευρό του James Bond

Η σύνοδος του Δία με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη στον πρωτοποριακό και δυναμικό Κριό, έδωσε την ώθηση αλλά και την διαίσθηση, πως η τύχη είναι με το μέρος της.

Τόνια Σωτηροπούλου – Μια Ελληνίδα στο πλευρό του James Bond

Πέρασαν 50 χρόνια από την πρώτη ταινία της σειράς του James Bond, που φέτος γιορτάστηκαν μαζί με άλλη μια ταινία με τίτλο «Skyfall» και πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου.

Η πανέμορφη Ταυρίνα που έχει εντυπωσιάσει θεούς και δαίμονες, πρωταγωνιστεί δίπλα στον Ιχθύ Daniel Graig, σε ένα μικρό ρόλο με μεγάλες προσδοκίες.

Με τη συμμετοχή της σε αυτήν την ταινία, ανοίγουν νέοι ορίζοντες γι αυτήν, των οποίων τη διάνοιξη σχεδίαζε πριν 4 χρόνια που μετακόμιζε στο Λονδίνο.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Η σύνοδος του Δία με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη στον πρωτοποριακό και δυναμικό Κριό, έδωσε την ώθηση αλλά και την διαίσθηση, πως η τύχη είναι με το μέρος της.

Η ίδια θεωρεί κατάκτηση αυτή τη συμμετοχή και η ικανοποίησή της ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπό της στην πρεμιέρα της ταινίας που έγινε στις 26/12 στο Λονδίνο.

Απαστράπτουσα και με την Ελληνική σφραγίδα πάνω της, θάμπωσε το Albert Hall με τουαλέτα σε γήινο χρώμα του Έντι Γαβριηλίδη και κοσμήματα, μακιγιάζ και χτένισμα γνωστών Ελλήνων δημιουργών.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει τραβήξει την προσοχή των επιτήδειων ανθρώπων του χώρου, εφόσον το κινηματογραφικό site IMBD ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία της στο θρίλερ «Berberian Sound Studio».

Το ταλέντο σε σχέση με την εντυπωσιακή ομορφιά της, την έφεραν στην 4η θέση με τις πιο εξωτικές καλλονές του κόσμου, με την Angelina Jolie στην 23η.

Ακόμα όμως και αν το παραπάνω αποτελεί για πολλούς μια στιγμιαία υπερβολή, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει μπροστά της μέλλον και καριέρα, που αρχίζουν να δείχνουν τα όμορφα και καλοσχηματισμένα δόντια τους.

Διότι η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με Κρόνο και Ουρανό, είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της, για τις οποίες είναι διατεθειμένη να επιδείξει απύθμενη πειθαρχία και να αναλάβει πολλά ρίσκα, φτάνοντας να διεκδικεί τίτλους και τιμές στα κόκκινα χαλιά των επιδιώξεών της.

Η επιμονή και η αντοχή του Ήλιου και της Σελήνης της στον Ταύρο σε συνδυασμό με την δυναμική Αφροδίτη στον Κριό, είναι τα διαβατήρια των πολύ καλά μελετημένων και καλά εδραιωμένων στόχων της.

Το να χρειαστεί να δείξει το ανατρεπτικό πρόσωπό της είναι σχεδόν σίγουρο, με την αντίθεση Άρη – Ουρανού να την κρατάει στα όρια του ενθουσιασμού και της δράσης, αλλά μέσα από έναν αιφνίδιο συνδυασμό, που δημιουργεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που τη συνδέει με τα ιδεώδη της τέχνης.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 9 Νοεμβρίου 2012. Εμείς θα την απολαύσουμε τον επόμενο χρόνο και ως τότε ευχόμαστε οι προτάσεις αν έχουν πέσει βροχή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved