Antonio Banderas και Melanie Griffith: Το γόρδιο δέσιμο δύο λιονταριών

Ο Λέων γοητευτικός Ισπανός, Antonio Banderas ερωτεύτηκε τη Λιονταρίνα του Melanie Griffith, παντρεύτηκαν πριν 18 χρόνια και είναι ακόμα μαζί.

Antonio Banderas και Melanie Griffith: Το γόρδιο δέσιμο δύο λιονταριών

Αποτελούν το παράδειγμα των ευτυχισμένων γάμων του Hollywood και ακόμα και αν κάποτε χωρίσουν, δεν θα πάψουν να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τα ένσημα, ενός συγκινητικά επιτυχημένου γάμου.
Συγκινητικά, γιατί ο Λέων γοητευτικός Ισπανός Antonio Banderas με την παρορμητική Σελήνη στον Κριό που δεν κάνει υπολογιστικούς συνειρμούς αλλά παίρνει αποφασιστικά όλο το πακέτο και μάλιστα με εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους, και έναν Ιχθυακό ωροσκόπο να τροφοδοτεί άπλετα το συναίσθημα, ερωτεύτηκε τη Λιονταρίνα του Melanie Griffith, παντρεύτηκαν πριν 18 χρόνια και είναι ακόμα μαζί.

Όλη αυτή η περιγραφή μπορεί να ήταν αδιάφορη αν η συγκεκριμένη και κάποτε εντυπωσιακή γυναίκα, δεν είχε κάποια προβλήματα που δεν παραβλέπεις εύκολα.
Όταν γνωρίστηκαν εκείνος μεσουρανούσε και θεωρούνταν ένας από τους πιο sexy ηθοποιούς του πλανήτη.
Εκείνη παρότι ακόμα όμορφη, κουβαλούσε μόνο τις εντυπώσεις από τις αξέχαστες ταινίες της «Διχασμένο κορμί» και «Εργαζόμενο κορίτσι», αλλά και δύο γάμους, δύο παιδιά, εθισμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά, τρία χρόνια περισσότερα από εκείνον και μια καριέρα που έφθινε συνεχώς.
Ο έρωτας όμως που επιβεβαιώνεται περίτρανα από τους χάρτες τους, είχε τον πρώτο λόγο και από ότι φαίνεται τον έχει ακόμα.

Η Melanie Griffith γεμάτη ανασφάλεια σαν Λιοντάρι με αντίθεση Ήλιου – Σελήνης και έναν 5ο οίκο υπερτονισμένο που κυβερνά ο Ήλιος σε τετράγωνο με ωροσκόπο (Ταύρος), δεν μπόρεσε να μην υποκύψει στο υπερφίαλο και ματαιόδοξο κομμάτι που φιλοξενεί το ζώδιό της και στο πείσμα του ωροσκόπου της.
Οι πλαστικές και τα botox στα οποία έχει υποβάλλει τον εαυτό της, ειδικά από τον γάμο της και μετά, την έχουν παραμορφώσει τόσο, που στα 57 της χρόνια φαίνεται για 75.
Η άλλοτε ζουμερή, φινετσάτη, δροσερή και επιβλητική Λιονταρίνα, άφησε πίσω τον εθισμό στις ουσίες και παγιδεύτηκε σε έναν άλλο.
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι η μεγαλοπρεπής στάση του έτερου Λέοντα συζύγου, ο οποίος τη στηρίζει, την αγαπά και οι δηλώσεις του κάνουν πολλές από εμάς να αναρωτιόμαστε έκπληκτες.

Το καλοκαίρι που 2012 που οι φήμες περί χωρισμού έδιναν και έπαιρναν εκείνος δήλωνε πως ουδέποτε κινδύνευσε ο γάμος του, ενώ για τις πλαστικές εκείνης δήλωνε πως θέλει να τη δει να μεγαλώνει και να μεγαλώσει και αυτός μαζί της και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο.
« Η Μέλανι μου αρέσει όπως είναι, οι ρυτίδες είναι όμορφες».
Επιπλέον στέκεται στο πλευρό της και στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί και επειδή εκείνη δεν δέχεται πλέον κινηματογραφικές προτάσεις, αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια ταινία με τίτλο «Akil», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει εκείνη, κατανοώντας τις δυσκολίες που περνάει. Το σενάριο μάλιστα είναι ήδη τελειωμένο παρά τις απαιτητικές ενασχολήσεις του. Παράλληλα τον ακούμε να δηλώνει πως η ζωή του έδωσε περισσότερα από όσα ζήτησε.

Όσο για αυτή τη δήλωση, το τρίγωνο Ήλιου – Δία με τη συμμετοχή του Ουρανού, επιβεβαιώνει πως δεν χρειάζεται να ζητήσει και πολλά, εφόσον ο κυβερνήτης του 6ου οίκου (εργασία) και ο κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα) βρίσκονται σε αρμονική όψη με τον Ήλιο και τον Δία οικοθετημένους στους 6ο και 10ο οίκο, οπότε όλα έρχονται ξαφνικά και απλόχερα.
Ένα ζευγάρι λοιπόν που ενώνεται με τόσο ισχυρές επιρροές όπως αυτές που τους ενώνουν, δεν είναι καθόλου εύκολο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά την παθολογική αδυναμία εκείνης προς αυτόν, που συνοψίζεται και στο τατουάζ στο μπράτσο της με το όνομά του.

Η σύνοδος των Ήλιων τους, η σύνοδος του Ήλιου της με τον Ουρανό του, η σύνοδος του Πλούτωνά της πάνω στη γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα εκείνου, η απόλυτη σύνοδος του Άρη της πάνω στην Αφροδίτη του, οι όψεις του Ουρανού του καθενός με τη Σελήνη του άλλου, η αντίθεση του Ήλιου του με τη Σελήνη της, οι αρμονικές θέσεις της Σελήνης τους και ο Δίας του σε τρίγωνο με τον Ήλιο της, είναι μερικές από τις εκθαμβωτικές όψεις που τους ενώνουν.

Η φυσική έλξη μεταξύ τους είναι αδιαμφισβήτητη το ίδιο και η κατανόηση εκείνου, προς μια ομοζωδιακή ύπαρξη, που εμφανίζει τα μελανά σημεία του ζωδίου τους.
Η σχέση αυτή εξελίσσεται διαρκώς είτε οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται είτε όχι, παρά το γεγονός πως η αλλοίωση των εξωτερικών χαρακτηριστικών της Griffith δεν αλλάζει τα εσωτερικά της, στα μάτια του αναλλοίωτου και περιζήτητου συζύγου της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved