Justin Timberake & Jessica Biel: Ο παραμυθένιος γάμος και το απίστευτο αναπάντεχο

Ο εκκεντρικός και απρόβλεπτος Ουρανός, με ισχυρή θέση και στα δύο ωροσκόπια, επεφύλασσε μια ασυνήθιστη έκπληξη για να δείξει από τώρα την ισχύ του.

Justin Timberake & Jessica Biel: Ο παραμυθένιος γάμος και το απίστευτο αναπάντεχο

.

Το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι μετά από 5 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε στις 20/10 σε ένα από τα ομορφότερα και δημοφιλέστερα, για τους προύχοντες της Ευρώπης (και όχι μόνο) μέρη, της Νότιας Ιταλίας.

Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ονόματι «Borgo Egnazia», όπου οι 150 καλεσμένοι απήλαυσαν μια ξεχωριστή τελετή, με μια αξέχαστη αναπάντεχη εμπειρία, όπως θα δούμε παρακάτω.

Κι ενώ είχε απαγορευτεί ρητά η χρήση κινητών τηλεφώνων και καμερών καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου, ξαφνικά κυκλοφορεί το «People» το διάσημο περιοδικό των celebrities, με αποκλειστικές φωτογραφίες καρέ – καρέ του γάμου, προσφέροντας στους τελετιαζόμενους, το ασχολίαστο ποσό των 300.000 δολαρίων.

Φυσικά δεν είναι αυτό το αναπάντεχο του γάμου, κάντε λίγη υπομονή.

Στο εξώφυλλο εμφανίζονται περιχαρείς με «Tom Ford» tuxedo εκείνος και υπέροχο ροζ νυφικό εκείνη, κατά παραγγελία και δια χειρός «Giambattista Valli», οίκου.

Όλα ωραία και καλά και μάλιστα ιδιαιτέρως επαρκή, για τον Υδροχόο με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Τοξότη Justin και την Ιχθύ με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους, Jessica.

Διότι ο γάμος εκτός από κουλτούρα, χλιδή, φιλοσοφία, είχε και άφθονο ρομαντικό και επικοινωνιακό υπόβαθρο.

Αν κρίνουμε κιόλας από τη συναστρία του ζευγαριού, οι όψεις της Σελήνης του ενός και του άλλου, σε σύνοδο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα του ενός και του άλλου, δικαιολογούν πλήρως το βαθύτατα μυστικιστικό τοπίο με τις μαγικές εναλλαγές και τα λευκά τριαντάφυλλα να διακοσμούν το χώρο.

Φτάνοντας όμως στην μετέπειτα γαμήλια δεξίωση, ο εκκεντρικός και απρόβλεπτος Ουρανός που κατέχει ισχυρή θέση και στα δύο ωροσκόπια, επηρεάζοντας τον άξονα 1ου – 7ου που αφορά και στον γάμο τους, επεφύλασσε μια ασυνήθιστη έκπληξη για να δείξει από τώρα την ισχύ του.

Ο καρδιακός φίλος του γαμπρού πρόβαλε ένα video που έφτιαξε με μεράκι για τους νεόνυμφους, στο οποίο άστεγοι και τραβεστί στους δρόμους τους Los Angeles, ζητούσαν συγνώμη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελετή, η οποία κόστισε 6,5 εκατομμύρια δολάρια!

Πολύ πρωτότυπη η ιδέα, δεν ξέρω όμως κατά πόσο την χάρηκαν οι νεόνυμφοι, που ακόμα θα αναρωτιούνται αν ο φίλος τους είναι τόσο γκαφατζής, ή το κάνει από χόμπι.

Ο φανταχτερός και πολυδάπανος αυτός γάμος δεν θα μπορούσε να είναι ούτε στο ελάχιστο πιο προβεβλημένος, αφού και οι δύο νεόνυμφοι μπορούν και αντλούν πολλά χρήματα και δόξα, από τα τρίγωνα του Ήλιου με τον Δία τους.

Για πόσο θα τα αντλούν από κοινού, ο καιρός θα δείξει...


*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved