Μαρία Μπακοδήμου και Βαγγέλης Περρής: Ιχθύς εναντίον Παρθένου

Ο ανάδρομος Ερμής λειτούργησε μια χαρά ανακινώντας απωθημένα που εκφράστηκαν επαρκώς και από τις δύο μεριές.

Μαρία Μπακοδήμου και Βαγγέλης Περρής: Ιχθύς εναντίον Παρθένου

Καιρό είχαμε να δούμε μια κόντρα ανθρώπων της τηλεόρασης που να αξίζει τον κόπο, από την άποψη πως η συμπαθέστατη παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, «FM Live» και ο καυστικός παρουσιαστής του ΑNT1 και εμπνευστής του «Όλα τρέλα», είναι δύο πρόσωπα που έχουν ένα επίπεδο.
Από το δικό του βάθρο λοιπόν ο καθένας έκαναν μια μικρή επίδειξη των αντιθέσεών τους.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο δεικτικός Παρθένος με σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης – Άρη, δήλωσε πως «Η εκπομπή της Μαρίας και του Φώτη έχει τη λιγότερη δουλειά και τη λιγότερη έμπνευση και βασίζεται ακριβώς στη δομή του "Όλα" χωρίς να έχει καταλάβει ποιο είναι το "Όλα"».
Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή για την Ιχθύ Μαρία Μπακοδήμου ώστε να ανταποδώσει ανοιχτά, εκφράζοντας τη γνώμη της και χωρίς καμία προσπάθεια δικαιολογίας, λέγοντας πως ο Βαγγέλης Περρής είναι πρόσωπο που δεν υπολήπτεται.

Ο Άρης στον Σκορπιό αντέδρασε ακαριαία και η Αφροδίτη στον Κριό βοήθησε στην εκτόξευση της γνώμης της, που μοιάζει περισσότερο με εκδίκηση.
Διότι μπορεί το «Όλα» ομολογουμένως να έδωσε έμπνευση σε πολλές εκπομπές, αλλά όχι ότι και η Μαρία Μπακοδήμου υπολείπεται φαντασίας, έμπνευσης και εμπειρίας, ώστε να μην μπορεί να αναδείξει στην απογευματινή ζώνη τις ιδέες της.

Ολόκληρο τρίγωνο ιδιομοιρίας Δία - Ποσειδώνα διαθέτει η γυναίκα που είναι και Ιχθύς και όσο να'ναι αποκτά μεγαλύτερο κύρος.
Τουλάχιστον είχε το γούστο να παρακάμψει εικόνες σαν τις αυτές της μαριονέτας που λικνίζεται άνευ λόγου και αιτίας μετά τα διαλλείματα του «Όλα».

Τσεκουράτη λοιπόν η Μαρία Μπακοδήμου με την ειλικρινέστατη Σελήνη στον Τοξότη, αντίθετα με τον ήπιο συμπαρουσιαστή της Φώτη Σεργουλόπουλο που απλά ανέφερε σαν δικαίωμα του Βαγγέλη Περρή να λέει τη γνώμη του και να κρίνει τη δουλειά του.

Το θέμα είναι πόσο συχνά το κάνει κάποιος και για ποιο λόγο και κατά πόσο η Σελήνη στους Ιχθύες που έχει ο Βαγγέλης Περρής σε αντίθεση με Ήλιο και Αφροδίτη, μπορεί να διαχωρίσει το συναισθηματικό κίνητρο από το επικριτικό.
Όσο για τις μεταξύ τους όψεις, οι αντιθέσεις είναι τόσες πολλές, που ή αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε αβρότητες και φιλοφρονήσεις ή θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια.

Σημασία έχει πως ο ανάδρομος Ερμής λειτούργησε μια χαρά ανακινώντας απωθημένα που εκφράστηκαν επαρκώς και από τις δύο μεριές.

Σχετικά άρθρα

Βαγγέλης Περρής- Μαρία Μπακοδήμου: Άρχισε ο πόλεμος

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved