Nicki Minaj: H Τοξότης ράπερ που ακονίζει διαρκώς τα βέλη της

Με τη Σελήνη της στην Παρθένο στον 8ο οίκο, ωθεί σε μια σεξιστική προβολή που προκαλεί σχόλια

Nicki Minaj: H Τοξότης ράπερ που ακονίζει διαρκώς τα βέλη της

Είναι 31 ετών και κατάγεται από ένα νησί κοντά στη Βενεζουέλα.

Πρωτοεμφανίστηκε το 2010 με το πρώτο της άλμπουμ να ανεβαίνει ραγδαία στην κορυφή του Αμερικανικού Billboard.
Ακολούθησαν άλλα δύο, δημιούργησε το δικό της κοινό και μπαίνοντας και αυτή στο πνεύμα της εποχής, προσπαθεί να εντυπωσιάσει με έναν τρόπο καθόλου πρωτότυπο.
Οι ομολογουμένως εντυπωσιακές καμπύλες της, τα πλούσια ελέη της και η προκλητική συμπεριφορά της, κοντεύουν να γίνουν πιο γνωστά από τη φωνή και τη δουλειά της.
Η εξάρτηση από τα media είναι κάτι που όχι μόνο δεν αρνείται, αλλά προσπαθεί να το επισημαίνει διαρκώς.

Αλλάζοντας συχνά εμφανίσεις και εγκαταλείποντας το ξανθό look με τη μαύρη ρίζα, κατέληξε στο φυσικό και καυτό μελαχρινό της και σκέφτηκε να το επιδείξει ακόμα πιο έντονα.
Ανέβασε λοιπόν φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, οι οποίες γυρίζουν τον κόσμο καταφέρνοντας το πολυπόθητο, που είναι η ασχολία των media με αυτές.
Πολύ sexy μαύρα εσώρουχα ντύνουν τις ακόμα πιο sexy πόζες της.

Το εκκεντρικό στοιχείο που κουβαλάει πάνω της σαν Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο και 5 πλανήτες στον Τοξότη δεν οριοθετείται όπως φαίνεται εύκολα, με πρόσφατη απόδειξη το χούφτωμα σε μια στρίπερ σε ένα στριπττιζάδικο πριν 4 περίπου μήνες, εν ώρα pole dancing.
Αλλά και πριν ένα μήνα για να εκτονώσει την οργή της στη δισκογραφική της εταιρία που απέρριψε ένα τραγούδι της όλο βρισιές, είπε να ποστάρει άλλες 3 φωτογραφίες της γεμάτες σεξουαλικά υπονοούμενα για να τονίσει την αντισυμβατική της στάση.

Ο τονισμένος 11ος οίκος της στον Τοξότη τη δένει στενά με το κοινωνικό της προφίλ, το οποίο επιλέγει να καθιερώσει με τρόπο αντισυμβατικό, ενώ η σύνοδος Ερμή, Αφροδίτης και Ποσειδώνα που ποζάρει μέσα από αυτόν τον οίκο, καθορίζει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.
Το τετράγωνο αυτών των πλανητών με τη Σελήνη της στην Παρθένο στον 8ο οίκο, ωθεί σε μια σεξιστική προβολή που προκαλεί σχόλια, τα οποία ανεξαρτήτως περιεχομένου, εξυπηρετούν τις επιδιώξεις της.

Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον οίκο της καριέρας και της καταξίωσης και τον Κρόνο τον 12 οίκο, (φόβοι, ανασφάλειες, νοσταλγία) είναι πολύ ενδεικτική για τη συμπεριφορά της, που δεν μπορεί να ωριμάσει εύκολα, δημιουργώντας παρακμιακές ανάγκες.
Παρόλα αυτά οι παρουσίες του κυβερνήτη του ζωδίου της Δία αλλά και του κυβερνήτη του ωροσκόπου της Ουρανού στον 10ο οίκο, την έχουν εκτινάξει στα ύψη της δημοσιότητας και ν αυτό που κάνει το κάνει καλά, χρησιμοποιώντας όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, όλα της τα προσόντα.

Τελικά όμως μου μένει μια απορία. Το τραγούδι, είναι ο σκοπός ή το μέσο?

.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved