Copy of Έλλη Στάη: Οι κόντρες για το δελτίο ειδήσεων

Η εκρηκτική Κριαρίνα με τη Σελήνη στον Σκορπιό, δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα

Copy of Έλλη Στάη: Οι κόντρες για το δελτίο ειδήσεων

Η δυναμική κυρία των ειδήσεων και γενικότερα της δημοσιογραφικής μας πραγματικότητας, αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό προβλήματα, βλέποντας την καρέκλα της στο Ραδιομέγαρο να τρίζει.

Εδώ και αρκετές ημέρες τη θέση της στο βραδινό της NET έχει πάρει η Πηνελόπη Γαβρά και η εκρηκτική Κριός με τη Σελήνη στον Σκορπιό, δεν προτίθεται να το αφήσει έτσι.

Όλα άρχισαν από την καταγγελία του διευθυντή ειδήσεων κ. Β. Θωμόπουλου και τις μετέπειτα σύμφωνες γνώμες του γενικού διευθυντή ειδήσεων κ. Αιμ. Λιάτσου και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Ν. Σίμου.

Ο κ. Θωμόπουλος φάνηκε δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε η κ. Στάη, αμφισβητώντας την κρίση του. Εκείνη στον αντίλογό της υποστηρίζει ότι από τη σύμβασή της είναι υποχρεωμένη να έχει άποψη και λόγο στην τελική μορφή του δελτίου.

Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τον Ιούλιο σε απόσταση αναπνοής από τον Ήλιο της, έφερε ανατροπές, που δείχνουν να είναι καθοριστικές και από τη συμβολή του Πλούτωνα.

Οι φήμες λένε πως η καταξιωμένη δημοσιογράφος απαίτησε από τον Διευθυντή Ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο να μην κάνει κοντρόλ στο δελτίο, αλλά στο ακουστικό της και στη ροή να βρίσκεται η στενή συνεργάτιδά της, Νικόλ Λειβαδάρη, χαρακτηρίζοντάς τον «ανεπαρκή».

Η ίδια αρνείται το γεγονός, τονίζοντας τις δημιουργικές διαφωνίες της, με τους κατά καιρούς συνεργάτες της.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την κρατά μακριά από επιπολαιότητες, βάζοντας πρώτα απ' όλα το καθήκον και την αξιοπιστία στη δουλειά της. Αυτή η όψη σε συνδυασμό με το απόλυτα φιλελεύθερο και ριζοσπαστικό ωροσκόπιό της, δείχνει την ικανότητα και την ισχύ που έχει στον τομέα της.

Η επικράτηση σε αυτό που κάνει είναι αναμφισβήτητη, με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου της στον Τοξότη, σε μεγάλο τρίγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα.

Αν λάβουμε υπ' όψιν και το τετράγωνο της Αφροδίτης (στον ανυποχώρητο Κριό) με τον Ουρανό, αλλά και το εξάγωνό της με τον Δία, η γυναίκα αυτή δεν δείχνει να υποκύπτει σε υποδείξεις και παρασκήνια, τα οποία θεωρεί ευτελή εμπόδια για την πορεία της.

Από τη στιγμή όμως που δέχτηκε να απομακρυνθεί από το δελτίο για να εκτονωθεί η κατάσταση, δεν έχει ακόμα καταφέρει να επικοινωνήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σίμο και όπως όλα δείχνουν μέχρι να λήξει η σύμβασή της τον Ιανουάριο του 2013, η απομάκρυνσή παραμένει σταθερή και αμετάκλητη απόφαση.

Ωστόσο η εκπομπή της «Netweek» που άρχισε στις 1/10/2012, συνεχίζεται κανονικά κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.00, με αναλύσεις των κοινωνικοπολιτικών γεγονότων.

Η αντίθεση Άρη – Δία στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, καλύπτει αναμφίβολα τη δημοσιογραφική της μαεστρία και δικαιολογεί την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο των media.

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό, όπως αφήνει να παρουσιάζεται μια διαφωνία μεταξύ τους, εφόσον καιρό πριν, πολλοί ήταν εκείνοι από τον συγκεκριμένο χώρο, που προέβλεπαν αυτή την κατάληξη.

Αν λοιπόν παίζεται ένα παιχνίδι εις βάρος της, ή αν ο χαρακτήρας της δημιουργεί εύλογες αντιδράσεις, το διάστημα αυτό είναι δύσκολο για αντιπαραθέσεις.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον γενέθλιο Κρόνο της την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που λήγει η σύμβασή της, είναι περισσότερο υπαινικτικό και από τα γεγονότα, όποια και αν είναι στην αληθινή τους μορφή.

Κάθε εμπόδιο για καλό όμως, ειδικά όταν πρόκειται για την Έλλη Στάη, που η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με Πλούτωνα όχι μόνο δεν την αυτοκαταστρέφει, αλλά την παθιάζει περισσότερο προς αποστομωτικές και αφοπλιστικές κινήσεις, που στηρίζουν ακράδαντα οι υπόλοιπες όψεις της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved