Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος: Οι Κριοί εν τη ενώσει

Οι δυο τους μπλέχτηκαν στα δεσμά του έρωτα, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν το επιβεβαιώνουν

Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος: Οι Κριοί εν τη ενώσει


Η ρήση πως «χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει», αποδεικνύεται σχεδόν πάντα σοφή και αληθινή, με ελάχιστες μόνο εξαιρέσεις.

Στην περίπτωση της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκη δεν υφίσταται η εξαίρεση και οι δυο τους μπλέχτηκαν στα δεσμά του έρωτα, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν το επιβεβαιώνουν.
Που να τους μείνει άλλωστε χρόνος για τέτοιες τυπικότητες, εφόσον δεν προσπαθούν πλέον να το κρύψουν και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, ειδικά από δύο Κριούς, που βλέπουν γύρω τους μόνο τα απαραίτητα.
Η συνάντησή τους στο Κολωνάκι ήταν σαφέστατη και η όμορφη ηθοποιός με τον ταλαντούχο ερμηνευτή και συνθέτη, βιώνουν τον ενθουσιασμό της σχέσης τους.
Μην ξεχνάμε πως αναφερόμαστε σε δύο Κριούς, που η λέξη «ενθουσιασμός» μοιάζει με πρεμιέρα προβολής του πιο συναρπαστικού σεναρίου.
Αφήνοντας πίσω το παρελθόν που για εκείνη φέρει το όνομα του Δίδυμου, Πασχάλη Τσαρούχα και για εκείνον της Αιγοκερίνας, Τάμτα, πήραν αγκαλιά τη σύνοδο της Αφροδίτης τους στον Ταύρο και γειώθηκαν κάτω από τα φτερά του έρωτα.

Το θέμα είναι (πάντα με τα υπάρχοντα στοιχεία και χωρίς ώρα γέννησης) πόσο θα κρατήσει η γείωση, εφόσον τα τετράγωνα του Άρη τους κυβερνήτη των ζωδίων τους, μπορεί να δηλώνουν την έλξη, αλλά υποδηλώνουν και διαφορετικές στάσεις που καταλήγουν σε διαφωνίες.
Ο Ουρανός εκείνης σε αντίθεση με τον Ήλιο του, είναι άλλο ένα σινιάλο, πως ο ενθουσιασμός και ο μαγνητισμός καλά κρατεί, αλλά ως πότε;

Προς το παρόν αυτά τα ερωτήματα ακούγονται σαν δυσοίωνοι υπαινιγμοί και ευχόμαστε να παραμείνουν μαζί, αν εκείνοι το θελήσουν.
Εκείνο πάντως που είναι σίγουρο, είναι πως ο διελαύνοντες Δίας, Ουρανός, Πλούτωνας στις σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο εκείνου, είναι υπεραρκετές για να τον κάνουν να αισθάνεται μια έντονη συναισθηματική αλλαγή στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Η οργισμένη αντίδραση του Τσαρούχα στην Παπαθωμά και η αγωγή «βόμβα»

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved