Angelina Jolie: Η Δίδυμος... μαγεύει στη νέα της ταινία

Η γυναίκα που ό, τι θέλει το μπορεί και ό, τι μπορεί το θέλει

Angelina Jolie: Η Δίδυμος... μαγεύει στη νέα της ταινία


Νέα ταινία για την πανέμορφη και πάντα επίκαιρη star και φυσικά καμία σχέση με τον πρότερο κινηματογραφικό βίο.

Πρόκειται για μια ταινία του Disney την οποία υποδύεται την μάγισσα Maleficent.
Πρόκειται για μια διαφορετική εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού «Η Ωραία Κοιμωμένη» και το εντυπωσιακό είναι πως ακόμα και μεταμορφωμένη σε μάγισσα, με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, η ομορφιά της αναδεικνύεται αφοπλιστικά.
Τι γίνεται με αυτή τη γυναίκα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του πλανήτη;
Τα έχει όλα, μας αιφνιδιάζει συνεχώς με την ανικανοποίητη φύση της και καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.
Σαν Δίδυμος μπορεί να ελίσσεται αποτελεσματικά και με τη Σελήνη στον Κριό κυβερνήτη του ωροσκόπου της (Καρκίνος) σε σύνοδο με Άρη και Δία, οι πιθανότητες να χάσει είναι μηδαμινές.
Είναι η γυναίκα που ότι θέλει το μπορεί και ότι μπορεί το θέλει, με τον Δία στην ακμή του μεσουρανήματος και τον Ήλιο σε εξάγωνο με Σελήνη, Άρη και Δία.
Έναν Ήλιο εντέλει εκτυφλωτικό στον 11ο οίκο, που την κάνει φιλάνθρωπο με αλτρουιστικά αισθήματα και όχι μόνο.
Η σκέψη της γρήγορη, με αντιληπτική ικανότητα με τον Ερμή στους Διδύμους σε τρίγωνο με Ουρανό. Κάθε τι που κάνει το κάνει με μια πρωτοποριακή έμπνευση, καθαρά εγκεφαλική, που δένει με τη συναισθηματική της Αφροδίτη και τον ωροσκόπο στον Καρκίνο.
Σε αυτή την Αφροδίτη σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον ωροσκόπο και σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ουρανό, οφείλει τη σαγηνευτική ομορφιά της, αλλά και όλο το εκκεντρικό πλεόνασμα του χαρακτήρα της.
Όσο για την υποκριτική της τέχνη, ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με Άρη και σε τρίγωνο με Σελήνη και Δία, την αγκιστρώνει και εκεί σαν μαγνήτης, παρέα με τη λατρεία της στα παιδιά.
Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα συμβάλει φυσικά στην ευμετάβλητη διάθεση στη ζωή της και στην αλλοπρόσαλλη ιδιοσυγκρασία της, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμμαζεύει και να ξεδιπλώνει ξανά. Όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο μάτι του Κρόνου στον 12ο οίκο σε τετράγωνο με Σελήνη, Άρη και Δία, που αποτελεί και μια μόνιμη απειλή για την ψυχολογική της ισορροπία.
Ως Maleficent λοιπόν ο νέος της ρόλος με γοτθική εμφάνιση και διαβολικό βλέμμα, η οποία περιέχει ιδεαλισμό, εκδίκηση και κατάρες σε ένα καλογυρισμένο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πιο ιδανική πριγκίπισσα.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 29 Μαίου , ενώ μόλις κυκλοφόρησε το trailer που βλέπουμε παρακάτω.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved