Μαραβέγιας – Δημητροπούλου: Ένας ξαφνικός έρωτας

Η Κριός, Ευγενία Δημητροπούλου, που κατέκτησε τις οθόνες με το ρόλο της «Άννας» στο «Νησί» και ο Ταύρος, Κώστας Μαραβέγιας, ο μουσικός με το ιδιαίτερο στυλ είναι μαζί.

Μαραβέγιας – Δημητροπούλου: Ένας ξαφνικός έρωτας

Ένα πολύ καλλιτεχνικό και ταλαντούχο ζευγάρι εμφανίζεται μαζί από τον Σεπτέμβριο, γεμάτοι χαμόγελα και προσδοκίες στο βλέμμα.

Η Κριός, Ευγενία Δημητροπούλου, που κατέκτησε τις οθόνες με το ρόλο της «Άννας» στο διασκευασμένο για την τηλεόραση «Νησί» και ο Ταύρος, Κώστας Μαραβέγιας, ο μουσικός με το ιδιαίτερο και τσιτάτο στυλ.

Η γνωριμία τους στα παρασκήνια μιας live συναυλίας εκείνου, ήταν αρκετή για να ανάψει τη φλόγα του ενθουσιασμού και να σβήσει μια άλλη, εφόσον στην πολύ πρόσφατη ζωή τους, η Ευγενία ήταν σφόδρα ερωτευμένη με τον παραγωγό Δημήτρη Ξενάκη και ο Κωστής με την τραγουδίστρια Μόνικα.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

*Σχέση ζωής ή σχέση για λίγο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

Όμως τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στη συναστρία τους, φαίνεται πως ενήργησε ακαριαία και ο έρωτας άνθισε με την πρώτη ματιά.

Το τετράγωνο Ήλιου –Σελήνης στους γενέθλιους χάρτες τους, αποπροσανατολίζει τις επιθυμίες, αφήνοντας ένα ψήγμα ανασφάλειας και ανικανοποίητου, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που τους ενώνει.

Η παρορμητική Κριός με το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Ποσειδώνα, μπορεί να ράβει νυφικά, αλλά να τα κρεμάει στη ντουλάπα της, όταν μια άλλη πρόκληση, είναι πιο μαγευτική από το πέπλο τους. Εν προκειμένω η αλληγορική συμπεριφορά του Κωστή Μαραβέγια στο παρασκήνιο, κέντρισε την φαντασία της, γοητεύοντας και την αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου της Άρης στον Σκορπιό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη της, την κάνει πολύ ελκυστική και αφοπλιστικά ερωτική, παρά τη σεμνή και ταπεινή εικόνα της.

Από την άλλη ο μεν αφοσιωμένος, λαίμαργος δε Ταύρος, υπέκυψε στο τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου του Αφροδίτη με τον Άρη από τον Καρκίνο, αφήνοντας τη συναισθηματική υπερβολή να τον συνεπάρει.

Με το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού και τη Σελήνη στον Υδροχόο, ο Κωστής Μαραβέγιας δεν μένει ασυγκίνητος από τις προκλήσεις, οι οποίες του υπενθυμίζουν την ανεξάρτητη και αδέσμευτη φύση του.

Λίγο λοιπόν οι εφευρετικές επινοήσεις εκείνου, λίγο η πορσελάνινη και εύθραυστη παρουσία εκείνης, έσμιξαν κάτω από τον ενθουσιασμό μιας εξερευνητικής περιέργειας.

Δεν μένει παρά να δούμε αν και σε αυτή τη σχέση του ο Κωστής Μαραβέγιας εξάντλησε τις ρωσικές κούκλες, με την Ευγενία Δημητροπούλου να μην είναι η μικρή κούκλα μέσα στις μεγαλύτερες, όπως ο ίδιος παρομοίασε τις σχέσεις του.

Το ίδιο ισχύει και εκείνη, που τα στοιχήματα που βάζει στη ζωή της μακροημερεύουν.

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα στη συναστρία τους, που δεν την στηρίζουν άλλες όψεις μακροημέρευσης, δείχνει πως αυτή η σχέση έχει έντονη επιθυμία, παρά συναίσθημα.

Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων λοιπόν, ευχόμαστε καλή συνέχεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved