Ένας Υδροχόος θεωρητικολογεί και συστήνεται

Ένας Υδροχόος μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Υδροχόος θεωρητικολογεί και συστήνεται

Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων αυτού του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τα γενέθλιά μου ξεκινούν στις 20 Ιανουαρίου και τελειώνουν στις 19 Φεβρουαρίου, όπου σαν καλός οινοχόος, φροντίζω να τρατάρω και τα ψαράκια, που περιμένουν τη γιορτή τους.
Ο αμφορέας μου περιέχει πολλά, αλλά μη μου ζητήσετε πολύ συναίσθημα γιατί δεν διαθέτω.

francois-truffaut

Είμαι εγκεφαλικός τύπος και μου αρέσει να επεξεργάζομαι εικόνες σαν τον ομοζωδιακό μου Francois Truffaut, που σκηνοθετούσε τόσο θεωρητικά και εγκεφαλικά.
Δίνω μέχρι εκεί που επιτρέπει η λογική μου και φυσικά έχω ολόκληρη δεοντολογία, πως πρέπει να πάρουν όσο περισσότεροι γίνεται.
Τις προάλλες είχα πάει σε ένα μπαρ, ιδανικός τόπος έμπνευσης για μένα και άκουγα δίπλα μου να χαχανίζουν με κάτι σαχλά ανέκδοτα.

Το χιούμορ για μένα είναι οι σαφείς και χωρίς πολλά λόγια ατάκες, που κατεβάζει το υπερβατικό μυαλό μου. Δεν γελάω με σαχλά ευφυολογήματα, αλλά αν είναι έξυπνα, τότε απλά υποκλίνομαι.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου η δόξα και το χρήμα, αρκεί να μπορώ να επιβιώνω αξιοπρεπώς και να κάνω πάντα αυτό που θέλω, κατά προτίμηση σε ομαδική δραστηριότητα.
Εκεί έχω ένα πρόβλημα με τους στενόμυαλους συνοδοιπόρους μου, αλλά προσπαθώ πολύ να τους μάθω τι σημαίνει ευρύτητα πνεύματος και απουσία προκατάληψης.

Είμαι εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος τύπος όχι γιατί μου αρέσει να προκαλώ. Αντίθετα θέλω την ησυχία μου και δεν μου αρέσει η οχλαγωγία. Κρατάω τις αποστάσεις μου από τους ανθρώπους και προτιμώ να έχω λίγους φίλους, αλλά καλούς. Γίνομαι κυνικός αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να είμαι ανεκτικός στην ανθρώπινη ανοησία.

malvina karali

Κάποιος γνωστός μου είπε κάποτε πως στο ζώδιό μου δεν υπήρξαν πολλοί σημαντικοί εκπρόσωποι, ακόμα και οι celebrities είναι χλιαροί σε εμφάνιση και ταλέντο.
Ναι ίσως είναι αλήθεια συγκριτικά πάντα, αλλά εμένα μου φτάνει η μουσική ιδιοφυία του Mozart που παραμένει ανεπανάληπτη και η δαιμόνια ιδιοσυγκρασία της Μαλβίνας Κάραλη. Δεν θέλω ποσότητα θέλω ποιότητα, αν και εδώ που τα λέμε θα μπορούσαν οι Υδροχόοι να μείνουν περισσότεροι στην ιστορία.

Ζω για τα ιδανικά και την ανεξαρτησία μου και αυτά δεν τα διαπραγματεύομαι με κανέναν. Μάχομαι και αντιδρώ απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή σκλαβιάς, ιδιαίτερα σε αυτή που οι συνάνθρωποί μου αποκαλούν «αγάπη».
Αγαπώ όλο τον κόσμο και χωράνε όλοι στην αγκαλιά μου χωρίς αυτό να με κάνει ανήθικο ή άπιστο. Δόγματα και δοξασίες μακριά από εμένα, που σέβομαι και αγαπώ τους συνανθρώπους μου, αφήνοντάς τους ελεύθερους, χωρίς περιορισμούς και διλλήματα.
Ναι είμαι τόσο ανοιχτόμυαλος που είμαι ικανός να πονάω για τις απώλειες, χωρίς να δείχνω τον τρόμο και την αγωνία μου. Έχω βαθιά αισθήματα και δεν τα διατυμπανίζω με ευκολία.
Επειδή όμως ήρθε η ώρα να πάψω να θεωρητικολογώ ακατάσχετα, σας αφήνω αποσύροντας την φαινομενικά απαθή παρουσία μου, με μία ευχή.
Ενωθείτε γιατί χανόμαστε.

Δείτε περισσότερους διάσημους Υδροχόους στην Image Gallery

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved