Nicole Kidman: Η αποχώρησή της από τη νέα ταινία του Lans Von Trier

Στο άκουσμα όμως πως οι ερωτικές σκηνές θα περιελάμβαναν αληθινό sex, η Διδυμίνα αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια

Nicole Kidman: Η αποχώρησή της από τη νέα ταινία του Lans Von Trier

O Δανός σκληροπυρηνικός Ταύρος σκηνοθέτης Lans Von Trier, που είχε αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας για το φιλμ «Μελαγχολία» παρά το σκάνδαλο στο φεστιβάλ των Καννών για τις φιλοχιτλερικές του δηλώσεις, ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Nymphomaniac».

Με την ανατρεπτική δύναμη της έκφρασης του Ερμή στους Διδύμους σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Πλούτωνα, σκοπεύει να προκαλέσει για άλλη μια φορά με μια ακραία ταινία. Η πρωταγωνίστρια υποδύεται μια γυναίκα εθισμένη στο σεξ, που αφηγείται όλες τις ερωτικές περιπέτειές της σε έναν άνδρα που την έσωσε από έναν καυγά.

Ο ρόλος προτάθηκε στην Αυστραλή καλλονή Nicole Kidman, με την οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία «Dogville».

Στο άκουσμα όμως πως οι ερωτικές σκηνές θα περιελάμβαναν αληθινό sex, η Διδυμίνα αποχώρησε με ελαφρά πηδηματάκια, της ελαφίσιας φύσης της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Ο Κρόνος στον 6ο οίκο της εργασίας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον 10ο της καριέρας την κάνει να αλιεύει αριστοτεχνικά τις επαγγελματικές της ευκαιρίες και η εύνοια του Δία στο μεσουράνημά της, προσφέρει ατέλειωτη άνεση στις επιλογές της.

Και μην μου πείτε για την περίφημη ταινία του Kubrick «Μάτια ερμητικά κλειστά» του 1999 που εμφανίζονταν ολόγυμνη, διότι είναι άλλο να έχεις απέναντί σου τον άνδρα σου (Tom Cruise) σε μια μετριοπαθή αλληγορία και άλλο έναν άγνωστο σε μια προκλητική αμεσότητα.

Άλλωστε μια Δίδυμος με Σελήνη στον Τοξότη και ωροσκόπο Σκορπιό, δεν διακατέχεται από συντηρητικές εκθειάσεις.

Αντίθετα η Αφροδίτη της στον Λέοντα στο μεσουράνημα, αυξάνει τις απαιτήσεις μιας πολύ ισχυρής προσωπικότητας.

Σκέφτηκε λοιπόν με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον γωνιακό και καλλιτεχνικότατο Ποσειδώνα της, να διατηρήσει την μέχρι τώρα άθραυστη και ποιοτική εικόνας της, προτιμώντας να υποδυθεί την Grace Kelly στα γυρίσματα του «Grace of Monaco» του Olivier Dahan.

Επειδή όμως η πανέμορφη αυτή γυναίκα με την υπέροχη φωνή και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, εκτός από ωροσκόπο Σκορπιό, έχει και τον Ήλιο της στον 8ο οίκο και η σχέση της με τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα είναι καλά κρυμμένη, έκανε πρόσφατα την αιφνίδια έκπληξη.

Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχος Σεπτεμβρίου του διάσημου περιοδικού «V magazine» σε μια πολύ σέξι φωτογράφιση.

Η μετάβασή της από την αριστοκρατική εικόνα της διαφήμισης του αρώματος της Chanel, σε ένα πολλά υποσχόμενο θηλυκό, έγινε τόσο αβασάνιστα, επιβεβαιώνοντας την χαρακτηριστικά βασιλική αύρα της..

Χωρίς την παρουσία της λοιπόν η νέα ταινία «Nymphomaniac», για την οποία υπάρχουν τρανταχτά ονόματα συμμετοχής, όπως αυτά της Uma Thurman και του Willem Dafoe, που δέχονται να συμμετέχουν στον σάλο που αναμένεται να προκαλέσει η ταινία, η οποία θα προβληθεί σε δύο εκδοχές soft και hardcore, μέσα στο 2013.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved