Jane Saymour: Η αέρινη Υδροχόος τρελαίνει στα 63 της χρόνια

Οι φωτογραφίες της με μπικίνι στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού «Closer Weekly» έχουν προκαλέσει έκπληξη και δέος.

Jane Saymour: Η αέρινη Υδροχόος τρελαίνει στα 63 της χρόνια

Άρχισε την καριέρα της σαν κορίτσι του James Bond το 1973, εκείνη τη χρυσή εποχή της έναρξης των ταινιών του James Bond, με τον Ζυγό Roger Moore στο πλάι της, να αφήνει και το ανεξίτηλο σημάδι του στον ρόλο.

Η εντυπωσιακή ομορφιά και η εύθραυστη ερμηνεία της, απογείωσαν την καριέρα της έως σήμερα, με δεύτερο σημαντικό ρόλο εκείνου της Μαρίας Κάλλας το 1988, στην ταινία «Onassis: The Richest Man in the World».
Με 4 γάμους και 4 παιδιά, στα 63 της χρόνια και γιαγιά πλέον, η ιδιότητα αυτή ακούγεται περίεργα στα αυτιά, όταν την αντικρίζει κανείς με τα μάτια.
Οι φωτογραφίες της με μπικίνι στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού "Closer Weekly" έχουν προκαλέσει έκπληξη και δέος.
Ποζάροντας στην παραλία του Μαλιμπού με κορμί 30χρονης, η αέρινη φύση της σαν Υδροχόος με Σελήνη στους Διδύμους, συναγωνίζεται εκπληκτικά την υδάτινη των Αφροδίτη, Άρη και Δία στους Ιχθύες, σε σύνοδο μεταξύ τους.
Το αποτέλεσμα είναι να μοιάζει με οπτασία, κάτι μεταξύ νεράιδας και γοργόνας.

Ο ωροσκόπος Αιγόκερως δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά της ενώ η απουσία πλανητών στη φωτιά, αναπληρώνεται με το παραπάνω από τους οίκους (1ο και 5ο).
Η ίδια λέει πως το κορμί της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής με τένις, γκολφ και κολύμπι. Επίσης περπατάει πολύ και σε ανύποπτο χρόνο κάνει μερικά push-ups.
Φυσικά και δεν έχουμε λόγο να την αμφισβητήσουμε, καθώς η εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και χωρίς γυμναστική, είναι γνωστό πως τέτοιο σώμα δεν υπάρχει, ειδικά σε αυτή την ηλικία.
Ο υπερτονισμένος πρώτος οίκος με 5 πλανήτες να ισχυροποιούν ο ένας τη θέση του άλλου, είναι δείγμα πως τη γυναίκα αυτή την ενδιαφέρει πολύ η εμφάνισή της, αλλά δεν την ξαποστέλλει σε εύκολες λύσεις, όπως διαιτολόγοι και παθητική γυμναστική.
Ο Ήλιος στον πρώτο οίκο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του μεσουρανήματος και σε γωνιακό οίκο, δεν αφήνει περιθώρια να απεξαρτηθεί από την εικόνα της, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις σχέσεις που συνάπτει στη ζωή της.

Με την απύθμενη αυτοπεποίθησή της παραδέχεται πως μετά τη γέννηση των διδύμων αγοριών της το 1995 πρόσθεσε στήθος, έκανε ένα μικρό λιφτ στα μάτια και δοκίμασε και ενέσεις botox που δεν επαναλήφθηκαν, γιατί σαν ηθοποιός βρίσκει λογικό να μπορεί να κουνάει τους μύες του προσώπου της!
Ωστόσο η παρουσία του Ουρανού στον 6ο οίκο που σχετίζεται με την υγεία και τη διατροφή σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 8ο οίκο και κυβερνήτη του ωροσκόπου, δείχνει πως μπορεί να έχει εμμονές, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και επιπτώσεις.
Προς το παρόν δηλώνει ελεύθερη και προπάντων ωραία, εφόσον τον Απρίλιο χώρισε τον επί 20 χρόνια σύζυγό της.
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε σύνοδο με Άρη, είναι και πάλι διαθέσιμοι για την όμορφη Υδροχοίνα, που δεν το βάζει κάτω γενικότερα στη ζωή της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved