Charlize Theron και Sean Penn: Δύο Λέοντες σε σχέση;

Η συνέχεια δεν θα παραμείνει για πολύ κρυφή, διότι, σαν Λέοντες και οι δύο, το ουδέν κρυφό υπό τον Ήλιο θα λάμψει πανηγυρικά

Charlize Theron και Sean Penn: Δύο Λέοντες σε σχέση;

Φωτιά πήραν τα media ανά τον κόσμο με τις κοινές διακοπές των δύο Οσκαρούχων ηθοποιών, που πέρασαν μαζί τις γιορτές, στο σπίτι του Sean Penn στη Χαβάη.
Από το 2010 οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ συνέχισαν με κοινές εμφανίσεις το 2011 και πριν τη Χαβάη εμφανίστηκαν μαζί σε πάρτι.
Βουτιές για εκείνη στην παραλία με το καλλίγραμμο σώμα της, που απαθανατίστηκε με μαγιό χωρίς να τη νοιάζουν οι αδιάκριτες προσπάθειες των φωτογράφων, ενώ ο Sean Penn απολάμβανε το σέρφινγκ και οι γύρω τους εκθαμβωτικούς κοιλιακούς, που διαθέτει στα 53 του χρόνια.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απουσία του 2χρονου γιού της, που ερμηνεύτηκε σαν επιθυμία να απολαύσουν ξένοιαστα τις διακοπές τους.
Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, οι δύο Λέοντες θα μπορούσαν σίγουρα να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, εφόσον αρχικά ο Ουρανός και των δύο εναρμονίζεται πλήρως με τους Ήλιους τους και όσο και να πει κανείς, μια δόση ενθουσιασμού και ηλεκτροφόρου κύματος, υπάρχει στην επαφή τους.

Οι Αφροδίτες τους στην Παρθένο σε σύνοδο, ο Ερμής τους στον Λέοντα επίσης σε σύνοδο και ο Ερμής του σε σύνοδο με τον Ήλιο της, δείχνουν πως οι δυο τους μπορούν να συνεννοηθούν χωρίς λόγια, απλά με ένα βλέμμα. Άπλετη κατανόηση και ταύτιση απόψεων και προτιμήσεων, δεν είναι λίγα για την συνύπαρξη δύο ανθρώπων.
Επιπλέον ο Άρης εκείνου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της ανάβει την ερωτική φλόγα, ενώ οι αρμονικές θέσεις του Δία τους και ο Δίας της σε τρίγωνο με τον Ήλιο του, κάνουν την επαφή τους ανάλαφρη, αβίαστη και ωφέλιμη.
Όσο για τον Πλούτωνα εκείνου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της, οι ενδείξεις λένε πως θα μπορούσαν να περάσουν εύκολα σε ένα επόμενο στάδιο από αυτό τη φιλίας, πόσο μάλλον όταν εκείνη έχει γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα και γνωρίζει καλά τους χειρισμούς αυτής της όψης.
Όπως και να έχουν τα πράγματα οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, που ταιριάζουν και εμφανισιακά και ιδιοσυγκρασιακά, από τον Ιούλιο του 2014 που ο Δίας θα περάσει από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή εκείνης και από τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανό εκείνου και σε αρμονική όψη με τον Δία και των δύο, θα ανακινηθούν πολλά προσωπικά θέματα, με μεγάλη εύνοια και ευχάριστα γεγονότα.
Η συνέχεια άλλωστε δεν θα παραμείνει για πολύ κρυφή, διότι, σαν Λέοντες και οι δύο, το ουδέν κρυφό υπό τον Ήλιο θα λάμψει πανηγυρικά.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved