Jennifer Lawence: Η καινούργια Miss Dior

Η, μόλις 22 χρονών, πικάντικη Λιονταρίνα, έχει πολλούς λόγους να υπερηφανεύεται για την μέχρι τώρα πορεία της.

Jennifer Lawence: Η καινούργια Miss Dior

O πασίγνωστος και αγαπητός γαλλικός οίκος Dior, δίνει το σκήπτρο της νέας του μούσας στην Αμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Lawrence, η οποία αντικαθιστά τις Mila Kunis και Marion Cotillard.

Η, μόλις 22 χρονών, πικάντικη Λιονταρίνα, έχει πολλούς λόγους να υπερηφανεύεται για την μέχρι τώρα πορεία της.

Προτάθηκε πριν 2 χρόνια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού με την ερμηνεία της στην ταινία «Winter's bone», γινόμενη η δεύτερη νεαρότερη ηθοποιός που ήταν υποψήφια σε αυτή την κατηγορία.

Ακολουθεί η ερμηνεία της στην πρόσφατη ταινία «Hunger Games» που έκανε το περιοδικό Rolling Stone να την χαρακτηρίσει ως την πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό του Hollywood.

Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα σε συνδυασμό με το ότι είναι Λέων με Αφροδίτη στον Λέοντα, προσδίδει ένα ιδιαίτερο ερμηνευτικό ταλέντο, δένοντάς την με τη τέχνη με ισχυρούς δεοντολογικούς δεσμούς.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Τώρα έρχεται ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της γυναικείας συλλογής του Dior, Raf Simons, να δηλώσει μαγεμένος από την παρουσία, τις ισχυρές της ερμηνείες και τη δύναμη και πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της, κάνοντάς την το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της τσάντας Dior για το 2013.

Σημειωτέον δε, πως σαν Αιγόκερως με Σελήνη στους Διδύμους, η προσωπική αυτή επιλογή του Simons έγινε με αυστηρά κριτήρια, που αποσκοπούν στην άριστη επικοινωνία του προϊόντος.

Εκείνο που προξενεί περισσότερο θαυμασμό είναι η φρεσκάδα και η αυθεντικότητά της, αφού πρόκειται για μια ανέγγιχτη παρουσία στο χώρο των celebrities, χωρίς σκάνδαλα και ιδιορρυθμίες, που συνοδεύουν συχνά τους συναδέλφους της.

Το μεγάλο τρίγωνο Ερμή (Παρθένος) - Άρη (Ταύρος) – Κρόνου (Αιγόκερως) θα αποτελεί πάντα το πιο αφροδισιακό συνοδευτικό της, εφόσον ο συγκροτημένος και υπερδραστήριος νου της, διαμορφώνει την υπόσταση και την επιτυχία, στις σχέσεις και στο επάγγελμά της.

Ωστόσο το Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Ήλιου – Άρη – Πλούτωνα πέρα από τον μαγνητισμό που της χαρίζει, αφήνει να εννοηθεί πως η νεαρή πρωταγωνίστρια δεν χαρίζεται εύκολα και πίσω από το αθώο χαμόγελο, διατηρεί σουβλερούς κυνόδοντες για όσους παραβιάσουν τους κανόνες της.

Προς το παρόν απολαμβάνει τα κεκτημένα της κρατώντας μαζί με την κομψή Dior τσάντα της και πολλά δώρα της τύχης, από την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία, που ως τώρα έχει δείξει πως ξέρει να τα διαχειρίζεται άψογα και να τα επικοινωνεί προς όφελός της, με την αέρινη Σελήνη στους Διδύμους.


*Εσείς, έχετε ενδείξεις ότι η σχέση σας δεν προχωράει; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved