Russell Crowe: Ο αιφνίδιος χωρισμός του

Όταν ο... Ουρανός σου πέφτει στο κεφάλι!

Russell Crowe: Ο αιφνίδιος χωρισμός του

Τι και αν μαζί με την Ταυρίνα σύζυγό του Danielle Spencer αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ, τι και αν έχουν δύο παιδιά μαζί, τι και αν όλοι έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά για την επιτυχία αυτού του γάμου, ο Κριός Russell Crowe ψάχνει για διαμέρισμα, αρχίζοντας μια νέα εργένικη ζωή.

Ξαφνικά και χωρίς εντάσεις, το ζευγάρι προχώρησε σε διακοπή της κοινής τους ζωής, μετά από εννέα χρόνια γάμου και 22 χρόνια σχέσης.

Γνωρίστηκαν στην ταινία «The crossing» το 1990 και παντρεύτηκαν το 2003.

Η υπομονετική Ταύρος προσπαθούσε να εξημερώσει τον ατίθασο Κριό, αλλά κάποια στιγμή αυτό κουράζει και ματαιώνει κάθε προσδοκία.

Τα θέματα με το αλκοόλ του περίφημου γόη είναι γνωστά, με την αλύτρωτη Σελήνη στον Υδροχόο κυβερνήτη του 6ου οίκου της υγείας, να φυλακίζεται στον 12ο οίκο, ψάχνοντας για διεξόδους. Επιπλέον, συνέβαλε και η περσινή εμφάνιση της Spencer σε ύποπτο ραντεβού με τον παρτενέρ της Damien Whitewood στο show «Dancing with the stars», αλλά πιο πολύ απ' όλα συνέβαλε ο πλανήτης Ουρανός, που κυριολεκτικά έπεσε στο κεφάλι του Crowe.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του οικοθετημένος στον 7ο οίκο του γάμου, σε αντίθεση με τον Κρόνο, ήρθε η ώρα να διαμηνύσει το τέλος, με ένα εξαιρετικά σαφές αστρολογικό μήνυμα.

Ο προοδευμένος Ήλιος του στους Διδύμους σε Ταυ – τετράγωνο με Κρόνο και Ουρανό, δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω κοινές οικογενειακές στιγμές, ενώ η περσινή αντίθεση του Κρόνου από τον Ήλιο του, άρχιζε να κλονίζει τον γάμο του.

Ο Οσκαρούχος μονομάχος Russell Crowe βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου κινηματογραφεί τη νέα του ταινία το βιβλικό έπος «Noah», για τις ανάγκες της οποίας έγινε αγνώριστος, με πολλά παραπάνω κιλά και μούσι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως λιώνει στη γυμναστική για να τα χάσει, αλλά το γεγονός πως παραμένει υπέρβαρος, σχετίζεται εκτός από τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνει ακόμα, και με το τετράγωνο Σελήνης – Δία, αλλά και με τον κυβερνήτη του 12ου οίκου Κρόνο, ο οποίος βάλλεται σκληρά.

Δύσκολο πράγμα οι Ουρανοπλουτώνειες προσμίξεις, ειδικά όταν το πλανητικό σέικερ αναμιγνύει σφηνάκια δυναμίτες.


*Εσείς, έχετε ενδείξεις ότι η σχέση σας δεν προχωράει; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved