Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Λέων του Mega με νέα κωμική σειρά

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Λέων του Mega με νέα κωμική σειρά


Το Mega με τις τελευταίες επιλογές του, βλέπει εδώ και καιρό τα νούμερα τηλεθέασης, να κατεβαίνουν σαν τις κυλιόμενες στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Τι και αν έχασε μεγάλα τηλεοπτικά χαρτιά, τι και αν οι ειδήσεις των 8.00 έχουν γίνει ανάθεμα για τους τηλεθεατές, υπάρχει πλάνο και μάλιστα καλά μελετημένο.
Από τον Ιανουάριο θα προβάλλει δύο νέες κωμικές σειρές, δύο νέες εκπομπές, ένα talk show, μια σατιρική παραγωγή στα χνάρια του «Ράδιο αρβύλα» και ένα βραδινό show.
Σε αυτό όμως που ποντάρει πολύ είναι η νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014 και την οποία γράφει πυρετωδώς.

Άλλωστε μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά πέντε» που χτυπάει 36% στην 5η επανάληψη, οι προσδοκίες δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.
Διότι ο εκλεκτός σεναριογράφος είναι ένας Λέων που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό, έχει απόλυτη αίσθηση των δυνατοτήτων του και ηγείται σαν Λέων με Σελήνη στον Κριό των πιο εντυπωσιακών σεναρίων.

Η σύνοδος ιδιομοιρίας Ερμή – Άρη στον Λέοντα που δεν γνωρίζουμε αν σχηματίζει και αρμονική όψη με τη Σελήνη λόγω άγνωστης ώρας γέννησης, είναι το διαβατήριό του στην τηλεοπτική πτήση, την οποία πιλοτάρει και σαν ηθοποιός, με απόλυτη αμεσότητα όπως και τα σενάριά του.
Σε αυτή τη σύνοδο η αρμονική συμμετοχή του Κρόνου τον κάνει αξιόπιστο και περιζήτητο, γι αυτό εμμένει σε αποκλειστικές συνεργασίες και επιλέγει αυτό που λέμε «δικούς του ανθρώπους».
Ευέλικτος με την Αφροδίτη στους Διδύμους και συναισθηματικός, ευαίσθητος και άκρως καλλιτεχνικός με το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, έχει όλο το πακέτο του πολλά υποσχόμενου δημιουργού.

Τον Οκτώβριο του 2014 που αναμένεται να ξεκινήσει η σειρά, ήδη θα έχει την εύνοια του Δία που θα έρθει σε αρμονική θέση με τον Πλούτωνα, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο του, θα έχει εναρμονιστεί με τη Σελήνη, τον Ουρανό και τον Κρόνο του, θα συναντά τον Ερμή και τον Άρη του, ενώ αργότερα θα εναρμονιστεί και με την Αφροδίτη του, ώσπου τελικά να έρθει απέναντι από τον γενέθλιο Δία του.

Από τον Ιούλιο λοιπόν του 2014 στα γενέθλιά του και για έναν ολόκληρο χρόνο θα μετρά και πάλι την επιτυχία με το τσουβάλι και δεν θα βρίσκει κατάλληλο μέγεθος για να τη χωρέσει.
Εν αναμονή της σειράς εμείς και το Mega εν αναμονή της τηλεοπτικής του αναβάθμισης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved