Robyn Lawley: Το νέο είδωλο των ζουμερών γυναικών

Το Cosmopolitan Αυστραλίας του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στην 23χρονή χυμώδη καλλονή

Robyn Lawley: Το νέο είδωλο των ζουμερών γυναικών

Από τότε που ο διάσημος Ζυγός σχεδιαστής Ralph Lauren έκανε την παράτολμη κίνηση να εμπιστευτεί δημιουργίες του στην πληθωρική Δίδυμο Robyn Lawley, σχεδιάζοντας ρούχα με αρκετά παραπάνω ύφασμα για τις ανάγκες του σώματός της, οι διεθνείς πασαρέλες απέκτησαν άλλη αίσθηση.

Οι πληθωρικές μοντέλες αρχίζουν να καθιερώνονται, καταρρίπτοντας σιγά - σιγά το καθεστώς της ψιλόλιγνης στέρησης.

Το Cosmopolitan Αυστραλίας του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένο στην 23χρονή καλλονή, η οποία φωτογραφίζεται με καυτά μαγιό, αφήνοντας να ξεχυθούν οι καμπύλες και τα περιττά κιλά, από επίμαχα σημεία του σώματός της.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Η επιτυχία και η αναγνώριση στην καριέρα της έρχονται με ραγδαίους ρυθμούς, εφόσον η σύνοδος Ήλιου – Δία στους Διδύμους την εγγυάται απόλυτα, ειδικά αυτό το διάστημα και ως και την άνοιξη του 2013, που προβλέπουμε να απογειωθεί.

Το πανέμορφο πρόσωπό της λάμπει από χαρά και υγεία, ενώ ο διευθυντής του περιοδικού δηλώνει πως «ξεχειλίζει σεξουαλικότητα, ενσαρκώνει απόλυτα την αληθινή γυναίκα και οι αναγνώστες την λατρεύουν».

Απόλυτα κατανοητό και αληθινό, εφόσον το τρίγωνο της λάγνας Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα, την κάνει σύμβολο σεξουαλικότητας και ερωτισμού.

Η παρουσία της στα εξώφυλλα της ιταλικής Vogue και του γαλλικού ELLE επιβεβαιώνει πως η νέα εποχή στην πασαρέλα, θα περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερα νούμερα και πολύ πιο ζουμερές γυναίκες να τα φοράνε.

Κι ενώ μετά βίας τα ρούχα των διάσημων σχεδιαστών έφταναν το Νο 14, η Lawley φοράει το 16 και αισθάνεται υπέροχα με το σώμα της.

Η Σελήνη στον Ζυγό σε Ταυ – τετράγωνο με Αφροδίτη και Κρόνο, είναι η μεγαλύτερη ένδειξη για την αισθητική της, αλλά και για τη μόνιμη μάχη που έδινε με τα κιλά της.

Η πανύψηλη Lawley με τον βαρύ σκελετό και τις άφθονες καμπύλες, δελεάζει μια νέα πραγματικότητα στο μόντελινγκ, εφόσον η Αφροδίτη της φλερτάρει πολλούς πλανήτες και η αντίθεση με τον Ουρανό, υπόσχεται πολλές καινοτόμες ανατροπές.

Παρόλα αυτά η απόλυτα sexy Αυστραλή, εφόσον διανύει το διάστημα της επιτυχίας της, θα πρέπει να προσέξει το σώμα της γυμνάζοντάς το και διατηρώντας το έστω και στα όρια της εύσωμης, διότι οι αδύνατες καλογυμνασμένες και στερημένες συνάδελφοί της, θα κατέβουν σύντομα σε αντιδεοντολογική διαδήλωση.


*Εσείς γνωρίζετε που βρίσκονται οι προσωπικοί σας πλανήτες; Αν όχι, μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved