Kim Basinger: Η πρεμιέρα και η αφοπλιστική εμφάνιση της Τοξοτίνας

Στα 60 της χρόνια πλέον η εκθαμβωτική Kim Basinger διέσχισε το κόκκινο χαλί του θεάτρου Ziegfeld της Νέας Υόρκης.

Kim Basinger: Η πρεμιέρα και η αφοπλιστική εμφάνιση της Τοξοτίνας


Ποιος δεν τη θυμάται από τη δεκαετία του 1980, που μεσουρανούσε στον κινηματογράφο γυρίζοντας το 1986 την ταινία «Εννιάμιση εβδομάδες» και κάνοντας ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί για διαφορετικούς φυσικά λόγους.
Πέρασαν πολλά χρόνια, συνέχισε να γυρίζει ταινίες σχεδόν αδιάκοπα, βραβεύτηκε με Όσκαρ και έμεινε στο μυαλό μας σαν μια από τις πιο αισθησιακές γυναίκες του σύγχρονου κινηματογράφου.
Στα 60 της χρόνια πλέον η εκθαμβωτική Τοξότης διέσχισε το κόκκινο χαλί του θεάτρου Ziegfeld της Νέας Υόρκης για την πρεμιέρα της ταινίας «Grudge Match», στην οποία πρωταγωνιστεί με τoν Λέοντα Robert de Niro και τον Καρκίνο Sylvester Stallone.
To γεγονός όμως που έκανε όλα τα διεθνή media και έντυπα να ασχοληθούν μαζί της, ήταν η εμφάνισή της με κοστούμι Ralph Lauren και γραβάτα και όχι με ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά μαύρο κλασικό και χαμηλό σχετικά παπούτσι.
Η πρώην άκρως σεξουαλική αλλά πάντα ανεπιτήδευτη Kim με το πολλά υποσχόμενο χαμόγελο, μάζεψε πίσω τα πλούσια μαλλιά της και προτίμησε μια ανδροπρεπή εμφάνιση για να κάνει τη διαφορά.


Συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το φλογερό της ζώδιο με τον ανατρεπτικό ωροσκόπο της στον Υδροχόο και την αυστηρή Σελήνη στον Αιγόκερω, επέλεξε μια παρουσία που συμβαδίζει απόλυτα με τα χρόνια της, ακόμα και αν δεν της φαίνονται στο ελάχιστο.
Με σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα στον Ζυγό στον 8ο οίκο για μία Τοξότη με ωροσκόπο Υδροχόο, η εξωτερική εικόνα ξεγελάει τη στιγμή που η εσωτερική, ψάχνει να βρει εκείνο που την εκφράζει ολοκληρωτικά.
Εντυπωσιακά όμορφη λοιπόν η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Υδροχόου Peter Segal, πέρα από την επιτυχημένη καριέρα της που εξασφαλίζει ο Ήλιος στον 10ο οίκο σε αντίθεση με Δία, επιβεβαιώνει αυτό που η αστρολογία εκφράζει σαν φήμη, ότι οι Τοξότες και οι εξ απεναντίας Δίδυμοι, παραμένουν αναλλοίωτοι στο χρόνο, εκφράζοντας τις εφηβικές τους διαθέσεις που ανατρέπουν κάθε δεδομένο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved