Καίτη Γαρμπή: Η δυναμική επανεμφάνιση της Διδυμίνας

Φέτος οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν και πάλι στις μεγάλες πίστες, στο πλάι του Ιχθύ Γιώργου Μαζωνάκη, στο Φωταέριο.

Καίτη Γαρμπή: Η δυναμική επανεμφάνιση της Διδυμίνας

Πάνε πολλά χρόνια που η συμπαθής Δίδυμος με τα εκφραστικά μάτια και το γλυκό χαμόγελο, εμφανίστηκε τελευταία φορά στη μεγάλη πίστα.

Καθιερωμένη και αγαπητή όπως πάντα, επέστρεψε πέρσι με φόντο τη μεγάλη οθόνη του Odeon Kosmopolis, με μια πρωτότυπη ερωτική αναδρομή με τα τραγούδια της σε νέες ενορχηστρώσεις, ερμηνεύοντας και άλλα μεγάλων συνθετών, από τον Ελληνικό κινηματογράφο και το κοινό την αγκάλιασε θερμά.

Φέτος οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν και πάλι στις μεγάλες πίστες, με τη συνεργασία της με τον Ιχθύ Γιώργο Μαζωνάκη, στο Φωταέριο.
Υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης όλα τα μεγάλα ονόματα επιλέγουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, διαμορφώνοντας δυνατά ντουέτα.
Η Καίτη Γαρμπή εξακολουθεί να αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί με την παρουσία της, η οποία μετράει 26 χρόνια.

Αποφασισμένη να βγει και πάλι στο προσκήνιο, βρίσκεται καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές, δίνει συνεντεύξεις και προβάλλει όσο μπορεί τον εαυτό της, ενεργοποιώντας το πύρινο τρίγωνο της Σελήνης στον Κριό με τον Άρη στον Λέοντα.
Με το συνδυασμό αυτό μπορεί κάλλιστα να συναλλάσσεται επιτυχημένα και αποφασιστικά, πόσο μάλλον με τον Ήλιο της στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη, που χορηγεί θαυμάσια το επικοινωνιακό της ταμπεραμέντο.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με Δία, της δίνει τη μαγνητική παρουσία που ξεδιπλώνει γύρω της με περίσσια γενναιοδωρία.
Ο υπερπροστατευτικός Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα, πέρα από τις μεταφυσικές ανησυχίες που της προσδίδει, την διατηρεί εξαιρετική καπετάνισσα στο καράβι της τέχνης.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη από την Καίτη Γαρμπή, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μετά τον Ιούλιο του 2014, με την είσοδο του Δία στον Λέοντα, που θα έρθει σε αντίθεση με τον Δία της σε εξάγωνο με τον Ήλιο της, σε τρίγωνο με τη Σελήνη της και σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ουρανό της.
Ενισχυμένη από πολλές απόψεις και πάνω από όλα αισιόδοξη και λαμπερή, η ανοδική της πορεία ας πλατύνει ακόμα περισσότερο το εγκάρδιο χαμόγελό της.
Ας την απολαύσουμε σε μια παλαιότερη επιτυχία της.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved