Matthew McConaughey: Το μεγάλο βήμα σε μια κρίσιμη στιγμή

Ο γοητευτικός Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στην Παρθένο Matthew McConaughey, έχει βαλθεί να διεκδικήσει ένα Oscar στην επαγγελματική του ζωή

Matthew McConaughey: Το μεγάλο βήμα σε μια κρίσιμη στιγμή

Κάποτε φιγούραρε στις πρώτες σελίδες των περιοδικών σαν ο πιο περιζήτητος εργένης.

Ο γοητευτικός Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στην Παρθένο Matthew McConaughey, έχει βαλθεί να διεκδικήσει ένα Oscar στην επαγγελματική του ζωή, μετά από αυτό που κατέκτησε στην προσωπική του.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον πρώτο μεγάλο του ρόλο το 1994 στην ταινία «Return of the Texas Chainsaw Massacre» κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεκριτικών και τα γυναικεία βλέμματα του πλανήτη.

Αφού πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες συνάπτοντας σχέσεις με αρκετές διάσημες συναδέλφους του όπως οι Sandra Bullock, Ashley Judd, και Penelope Cruz, ήρθε το 2006 η Υδροχόος Βραζιλιάνα καλλονή και μοντέλο Camila Alves, να κλέψει την καρδιά του.

Από τότε είναι σταθερά μαζί, ενώ τον Ιούνιο του 2012 παντρεύτηκαν περιμένοντας το τρίτο τους παιδί.

Το 2008 θαυμάσαμε τους γραμμωμένους κοιλιακούς του στην ταινία «Fool's Gold» δίπλα στην Kate Hudson, ώσπου ήρθε η μεγάλη στιγμή της καριέρας του με τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Dallas Buyer's Club», στην οποία θα ενσαρκώσει έναν ασθενή του AIDS.

Το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του είναι πολύ μεγάλο, εφόσον τα 13 κιλά που χρειάστηκε να χάσει για να υποδυθεί πειστικά τον Ron Woodruff, τον έχουν κάνει αγνώριστο.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Οι άλλοτε αξιοζήλευτοι κοιλιακοί του θυσιάστηκαν και το γοητευτικό του βλέμμα σκοτείνιασε από την εξάντληση. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν δείχνοντάς τον να υποβαστάζεται από την μητέρα του, είναι απογοητευτικές, σε σχέση μάλιστα και με την πρόσφατη εικόνα του στην ταινία «Magic Mike».

Ο ίδιος όμως είναι αποφασισμένος και αφοσιωμένος στην εξαντλητική του δίαιτα, που περιλαμβάνει άφθονο τσάι και ελάχιστο φαγητό.

Το θέμα όμως μπορεί να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, εφόσον ο Ερμής κυβερνήτης του ωροσκόπου στον 6ο οίκο της υγείας σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Άρη, μπορεί να προκαλέσει νευρική αδυναμία ακόμα και κατάπτωση, ειδικά μετά από τέτοιες προκλήσεις. Επιπλέον το τετράγωνο Άρη – Κρόνου δυσχεραίνει περισσότερο τη θέση του, κάνοντάς τον άκαμπτο μπροστά στις επίμονες φιλοδοξίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ίδιος αντλεί ενέργεια και αυτοπεποίθηση από τα τρίγωνα του Άρη με τον Ουρανό κυβερνήτη του μεσουρανήματος και τον Πλούτωνα κυβερνήτη του 6ου οίκου.

Παίρνοντας όμως ένα μεγάλο ρίσκο, τη στιγμή που ο διελευστικός Κρόνος από τον Σκορπιό πυροδοτεί το γενέθλιο Ταυ – τετράγωνο στο οποίο συμμετέχει και η Ήλιος, ο McConaughey προχωρά στο μεγαλύτερο ίσως βήμα της επαγγελματικής του ζωής.

Η προσωπική του προβολή με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον 10ο οίκο της καριέρας σε αντίθεση με τη Σελήνη του στον 4ο οίκο της οικογένειας, είναι μια ανάγκη που σχετίζεται άμεσα και με την ολοκλήρωση της οικογενειακής του ευτυχίας.

Εμείς ευχόμαστε να τον δούμε να κρατάει το πολυπόθητο αγαλματίδιο στην προσεχή απονομή, αφιερώνοντάς το στην οικογένειά του και έχοντας ξαναβρεί τον παλιό εαυτό του.


*Εσείς γνωρίζετε που βρίσκονται οι προσωπικοί σας πλανήτες; Αν όχι, μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved