Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Υδροχόος, ο Δίδυμος, το δεύτερο παιδί και η επιτυχία

Εκείνη σαν Υδροχόος με Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να συμμαζεύει τη διαχυτικότητα του Δίδυμου με Σελήνη στον Ζυγό άνδρα και συμπαρουσιαστή της, χωρίς να τον ακυρώνει.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Η Υδροχόος, ο Δίδυμος, το δεύτερο παιδί και η επιτυχία

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά και μάλιστα από την ίδια, που το αποκάλυψε στους δημοσιογράφους σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παρευρίσκονταν.
Το συμπαθές ζευγάρι μαζί με την οικογένειά τους, μεγαλώνει και την αποδοχή τους στο τηλεοπτικό κοινό, εφόσον τα νούμερα της τηλεθέασης της πρωινής εκπομπής τους είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά, με την πρόσφατη μέτρηση της 6ης Δεκεμβρίου να τους δίνει 33.4% έναντι 18,2 των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού.
Η εκδοχή πως σε ένα ζευγάρι πρέπει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον για να είναι επιτυχημένο, φαίνεται πως ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωσή τους.
Εκείνη σαν Υδροχόος με Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να συμμαζεύει τη διαχυτικότητα του Δίδυμου με Σελήνη στον Ζυγό άνδρα και συμπαρουσιαστή της, χωρίς να τον ακυρώνει.

Με το εκλεπτυσμένο γούστο της Αφροδίτης στους Ιχθύες, την αποφασιστική δράση στη δουλειά της με τη σύνοδο Άρη – Δία στην Παρθένο, αλλά και τον μαγνητισμό της συνόδου Σελήνης – Ουρανού στον Σκορπιό, με τον κυβερνήτη της Ουρανό σε τετράγωνο με τον Ήλιο, γίνεται ιδανική σε αυτό που κάνει και το κάνει σίγουρα καλά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Εκείνος σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο και Ερμή στους Διδύμους στον 9ο οίκο, γίνεται τόσο επικοινωνιακός και άμεσος με το κοινό, που οι κριτικές του καμιά φορά προκαλούν αντιδράσεις. Αυτό γίνεται ακόμα εντονότερο με την αντίθεση του Ερμή με τον Άρη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, που τον κάνουν να μην μπορεί να κρατήσει τις σκέψεις του, εκσφενδονίζοντάς τις πάντα με κριτική διάθεση. Ωστόσο παραμένει συμπαθής διότι είναι αυθεντικός και γενικά καλοπροαίρετος.
Άλλωστε ένας Δίδυμος με Ερμή στους Διδύμους, Άρη στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Κριό, για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί, είναι για πικρόχολες και δήθεν συμπεριφορές.

Τι και αν εκείνη ράβει και εκείνος ξηλώνει, η μεταξύ τους επικοινωνία και το μεταξύ τους δέσιμο είναι ολοφάνερα δυνατό και βγαίνει προς τα έξω, ακόμα και αν χρειάζεται συχνά η μεσολάβησή της, στα «μαργαριτάρια» που πετάει εκείνος.
Μετά την επιτυχημένη τους κοινή επαγγελματική ζωή και το πρώτο τους παιδί που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2011, έρχεται και το δεύτερο παιδί για να επιβεβαιώσει την επιτυχημένη προσωπική τους ζωή.
Περισσότερες λοιπόν ευθύνες και υποχρεώσεις για το ζευγάρι, ειδικά για την Φαίη Σκορδά, που ο διελαύνων Κρόνος θα συναντήσει μέσα στο 2014 τη Σελήνη και τον Ουρανό της.

Καλή συνέχεια και με το καλό το δεύτερο παιδί, που θα φουσκώσει και πάλι την καλλίγραμμη κοιλιά της μαμάς του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved