Αντώνης Ρέμος & Άννα Βίσση: Μια ανεπανάληπτη συνεργασία στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Η αστρολογική τους ταυτότητα φαίνεται να είναι ιδανική, συμπληρώνοντας περίφημα ο ένας τον άλλον.

Αντώνης Ρέμος & Άννα Βίσση: Μια ανεπανάληπτη συνεργασία στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Η μουσικοθεατρική παράσταση της χρονιάς που συζητείται έντονα από τους κύκλους των θαυμαστών της ελαφρολαϊκής μουσικής, είναι αναμφισβήτητα η φετινή συνεργασία της Τοξοτίνας Άννας Βίσση με τον Δίδυμο Αντώνη Ρέμο.

Δυο μεγάλα ονόματα, δυο καθιερωμένες φωνές, σμίγουν στο Pantheon Theater στις 12 Δεκεμβρίου, σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με τίτλο «Ένας ή κανένας».
Λένε ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο και η συνάντηση των δύο αυτών καλλιτεχνών, έρχεται να το επιβεβαιώσει τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς.
Πρόκειται για μία συνεργασία που φιλοδοξεί να κρατήσει την πρώτη θέση σε προτιμήσεις και να γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο όπου θα εμφανίζονται.

Αυτή η φιλοδοξία δεν φαίνεται να απέχει καθόλου από την πραγματοποίησή της εφόσον πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με τους Ήλιους τους να βρίσκονται σε αντίθεση, τις Σελήνες τους στο ζώδιο του Τοξότη και τους ωροσκόπους τους σε πλήρη αρμονία, εφόσον εκείνη είναι Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω και εκείνος Δίδυμος με ωροσκόπο Ταύρο.
Εξ αρχής λοιπόν η βασική αστρολογική τους ταυτότητα φαίνεται να είναι ιδανική, συμπληρώνοντας περίφημα ο ένας τον άλλον.
Συνεχίζοντας, η αντίθεση της Αφροδίτης τους εκείνης στον Υδροχόο και εκείνου στον Λέοντα και ο Δίας του ενός σε αρμονική όψη με τον Ήλιο του άλλου, καθώς και μία πληθώρα άλλων όψεων από τις οποίες λείπει παντελώς ο ανταγωνισμός, κάνει αυτή τη συνεργασία μια εμπειρία στην μέχρι τώρα καριέρα και των δύο.

Η Άννα Βίσση πάλεψε από πολύ μικρή για να αγγίξει την κορυφή της δόξας, γεγονός που αποδεικνύει η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο της.
Παρόλα αυτά στάθηκε και πολύ τυχερή μέσα από το εξάγωνο Ήλιου – Δία με τον Δία να πρωτοστατεί στη μαρκίζα της ακμής του μεσουρανήματός της!
Με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μάγεψε το κοινό και επιβεβαίωσε την επιτυχία και τη μοιραία καθιέρωσή της.

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο και αυτός απολαμβάνει την εύνοια του αέρινου τριγώνου Ήλιου – Δία με τον Ήλιο στον δεύτερο οίκο και τον Δία στον έκτο οίκο, να φέρνουν υλική και συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από τη δουλειά του. Επίσης και σε αυτόν δεν χαρίστηκε τίποτα εύκολα, γεγονός που επιβεβαιώνει το σκληρό Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Ήλιου – Σελήνης – Πλούτωνα, με αρκετές άλλες προεκτάσεις.

Είναι, δε, θέλημα της μοίρας να ενώσουν το ταλέντο τους τη χρονική αυτή στιγμή, κατακτώντας για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που ο Κρόνος και των δύο το μετατρέπει σε άξια αποδοχή και επιβεβαίωση πολλών χρόνων προσπάθειας.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved