Kώστας Βαξεβάνης: Δεύτερη αθώωση του Ταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ

Η απόφαση τον δικαίωσε για άλλη μια φορά

Kώστας Βαξεβάνης: Δεύτερη αθώωση του Ταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ


Χθες το πρωί διεξήχθη τελικά η δεύτερη δίκη του γνωστού δημοσιογράφου για την υπόθεση της δημοσιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ.

Πριν από ένα χρόνο περίπου η σύλληψή του δημιούργησε σάλο, ενώ αθωώθηκε πρωτίστως από το Μονομελές Αυτόφωρο. Η εισαγγελία άσκησε έφεση με αποτέλεσμα τη δεύτερη δίκη, στην οποία κρίθηκε ομόφωνα αθώος.

Καμία παραβίαση στοιχείων λοιπόν δεν στοιχειοθετείται και ο μαχόμενος δημοσιογραφικά Ταύρος με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη, είναι ελεύθερος να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αρένα της διαπλοκής και του χαμηλού θεάματος.
Στην απολογία του η οποία έγινε με τη διελαύνουσα Σελήνη στην Παρθένο σε σύνοδο με τον διελαύνοντα Άρη και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του, και τον διελαύνοντα Κρόνο σε αντίθεση με τον Ήλιο του, είχε απέναντί του έναν εισαγγελέα καταπέλτη, που δεν εισακούστηκε μπροστά στο επιχείρημα της διαφθοράς, που αποκαλύπτει η δημοσιοποίηση της λίστας.

Παρά το γεγονός πως οι διελεύσεις δεν ήταν με το μέρος του δημοσιογράφου και η πίεση ήταν μεγάλη, η απόφαση τον δικαίωσε για άλλη μια φορά.
Το μεγάλο ατού του είναι ο τρίγωνο ιδιομοιρίας μεταξύ Ήλιου – Ουρανού και Πλούτωνα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα να καθορίζει πάσης φύσεως αποκαλύψεις, που κλονίζουν τα δεδομένα χωρίς καμία απολύτως ευκαιρία συγκάλυψης.
Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι εκείνους τους δημοσιογράφους που ταξιδεύει ασταμάτητα στα σκοτεινά μονοπάτια ενός επαγγέλματος, που η Σελήνη στον Τοξότη το κάνει περιπέτεια και επιδίωξη της αλήθειας.
Στο πλευρό του πάντα η έτερος Ταύρος σύντροφός του Δωροθέα Μερκούρη, που τον στηρίζει ηθικά και συναισθηματικά.

Σχετικά άρθρα

Κώστας Βαξεβάνης: Ποιά αλήθεια κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του;

Κώστας Βαξεβάνης: Βραβεύεται εκτός συνόρων για την ελεύθερη έκφραση

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved