Εικόνα ΣΟΚ: Δεν ξεβάφτηκε επί ένα μήνα - Δείτε πώς έγινε!

Σύμφωνα με την Daily Mail πάνω από το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχονται ότι αμελούν να βγάλουν το μακιγιάζ τους πριν πέσουν για ύπνο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, παρά τις προειδοποιήσεις για τις βλαβερές επιπτώσεις

Εικόνα ΣΟΚ: Δεν ξεβάφτηκε επί ένα μήνα - Δείτε πώς έγινε!

Μια συντάκτρια της Daily Mail αποφάσισε να πειραματιστεί και έτσι ένα μήνα δεν έβγαζε το μακιγιάζ της πριν πέσει για ύπνο για να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια ποιες είναι οι συνέπειες στο δέρμα της.
Πριν ξεκινήσει το πείραμα, η κοπέλα πήγε στο δερματολόγο της για να εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το δέρμα της. Οπως της εξήγησε ο γιατρός είχε πανάδες, σπασμένα αγγεία, μεγάλους πόρους και ρυτίδες.
Κατά τη διάρκεια του πειράματος η δημοσιογράφος έπεφτε για ύπνο χωρίς να βγάζει το μέικαπ που φορούσε από το πρωί. Το μόνο που έκανε ήταν να ξεβγάζει το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του πρωινού της ντους χωρίς να χρησιμοποιεί κανένα καλλυντικό ντεμακιγιάζ.
Μετά από μία εβδομάδα, τα χείλη της ήταν ξηρά, η επιδερμίδα της ξεφλούδιζε και πονούσε, οι πόροι στη μύτη της είχαν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, τα βλέφαρά της είχαν κοκκινίσει και εμφάνισε πιτυρίδα και στις βλεφαρίδες.
Όταν επισκέφθηκε πια τον δερματολόγο της εκείνος διαπίστωσε πως η υφή του δέρματός της είχε επιδεινωθεί κατά 10% από την επίσκεψή της πριν το πείραμα, ειδικά στο μέτωπο, αποτέλεσμα του ότι σταμάτησε να χρησιμοποιεί την ενυδατική της κρέμα. Οι ρυτίδες στο μέτωπό της είχαν γίνει όμως πιο βαθιές, ενώ είχαν αυξηθεί τα εξανθήματα και οι κοκκινίλες. Οι πόροι είχαν μεγαλώσει, ενώ το δέρμα της βιολογικά είχε «γεράσει» δέκα ολόκληρα χρόνια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved